Ma kaptam facebookon egy-két meghívást, és gondoltam megosztom veletek. Az első az Import Impró új előadása. Már nagyon vártam. Infó itt még az előadás menetéről (hogy mi is ez)

Szervező:    Import Impró
Típus:    Zene/művészetek - Előadás
Közösség:    Globális
Dátum:    2010. január 15.
Idő:    19:00 - 21:00
Helyszín:    Doboz (Vendelin Eszpresszó - hátsó nagyterem)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ez a másik meg egy új banda, még nem hallottam róluk, de belehallgattam a myspaces zenéjükbe és egész jónak hangzik. A poszt végére dobok egy linket, hogy tudjátok, mi is ez. Ez meg itt a meghívó, amit kaptam, egy kis jellemzés, hogy mit is várjatok.

Győr legfrissebb és legropogósabb rockbandája, a Low Highlanders először mutatja meg magát a színpadon.
A premieren kizárólag saját, angol nyelvű szerzeményekkel előrukkoló hegylakók tipikus gitárzenekar képét vetítik elénk, mégis izgalmasnak tűnhet a három fiú kontra egy lány felállás.
A bemutatkozó anyag nagy utazás a stílusok közt: britpop, indie, rock és blues egyaránt hallható lesz a szombati koncerten.

Tagok: Tomena Illés:gitár, ének, Molnár Balázs szólógitár, Kiss Patrícia basszusgitár, Németh Péter dob

Low Highlanders myspace: http://www.myspace.com/lowhighlanders

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az este másik fellépője a tavaly bemutatkozott Hangover zenekar. A győri fiatalokból álló banda repertoárjában a keményebb saját dalok mellett találunk jól ismert klasszikusokat is.

Kezdés:    2010. január 16., 21:00
Befejezés:    2010. január 17., 0:00
Helyszín:    Rómer Ház
Utca:    Teleki utca 21
Település:    Gyor, Hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr881994942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása