Megláttam a cikket és összefutott a nyál a számban, de komolyan.. Imádom. Pedig már a supersize me filmet is vagy 5 láttam, de még mindig akármikor be tudok dobni egy sajtburit.. :D
A kép alatti link az oldalra vezet ahol a recept van :)
Itt a recept!

Hand

2009.09.13. 19:33

Mindbreak :: Derecka Red

2009.09.13. 19:19

Leonardt nem nagyon tudott mit kezdeni a napjaival, legtöbbször Reddel múlatta az időt, de mára elfásult a dolog. Derecka Red nagyon törékeny lány volt, de ennek ellenére pontosan tudta, hogy miként manipulálja az embereket. Talán pont ez tetszett Leonardtnak korábban, vagy talán csak a szelburdisága; ki tudja..?
A dolgok nem úgy mentek azonban, ahogy Leo korábban eltervezte, sok morfondírozós estéje volt, némelyiket Chellel tölötte el aki minden gondolatát csendben halgatva bólogatott, valószinűleg pont azért mert ő is tudott Red viseltes dolgairól. Chelle és Leo között a korábbi ellentétek ellenére szoros barátság fűződött, és talán pont a korábbi negatív tapasztalatokra alpozva tudtak mindent megbeszélni, tabuk nélkül.
Leo végül már telejsen kiverte a fejéből Redet, és megismerkedett Lettyvel. A megismerkedés talán elég erős szó lenne, mivel már gyerekkoruk óta ismerték egymást, de ennek ellenére soha nem müködött a dolog kettejük között, de egy közös üzleti út során sikerült jobban megismerkedniük és megkedvelniük egymást.
A közös út után találkozgattak és lassan már szinte kapcsolattá nőtte ki magát a dolog.
Leo az ilyen dolgait csak Chellel tudta igazán megbeszélni, lévén az egyetlen élő rokona messze lakott Leonardtól, Prágában, és ha mégis Európába utazott, akkor sem kerültek szóba az ilyen dolgok az idő rövidsége miatt..
Így Chelle jóformán tudott mindet a dolgokról, ami persze késöbb csak bonyolította az egészet.
Egy nap derültégből a villámcsapás, ismét feltűnt a színen Derecka. Kedveskedő és mosolygó arcával a légynek se ártana, gondolta Leo.
Mivel Leonardt már igazán szerette Lettyt nem nagyon tudta mit kezdjen a hirtelen előtűnt Reddel.
Rednek megvoltak a heppjei..  ..többek között a pasik. Pont ez lett a vége is...

..a poén lemarad, a történet így is tanulságos.
No more Dereca Red.

És nem! Nem rakom be azokba a kategóriákba ahova tehetném..

CLICK ME!

2009.09.13. 12:28

Eyecandy :: #6

2009.09.13. 00:51

"Nyusziblog"

2009.09.12. 23:50

Ma találkoztam Nikivel és nagyon jól éreztem magam vele. Úgy értem hogy tényleg, pedig igaziból semmi extráát nem csináltunk. Elentünk játszóterezni püspökerdőbe: hintáztunk, meg pihentünk ilyen kötélcuccon, aztán haza és film, és ennyi. És valahogy tök fura, hogy soha nem gondoltam hogy ennyire fogok örülni egy másfél órás filmnek, vagy egy játszótérnek.
"kisebbminthárom"

Plan B

2009.09.12. 23:31

Parov Stelar - Nosferatu

2009.09.12. 14:40

Mint azt a napokban már láttátok, rengeteg dalt nyomtam ki tőle az utobbi napokban/hetekben és  a láz azóta se hagyott alább. Kicsit kutatgattam hogy ki is ez mi is ez, és mint kiderült ausztriai a pali, és jön koncertezni Budapestre!!!!
WÁÁH!!!!!!! 3500 a jegy, elővételben 3e, szal lehet h kéne menni.. A bökkenő hogy okt1 lenne, ami csütörtök, de mondjuk azt leszarom, ha mind a 3 szülői napom megy el rá, akkor is megérné :D
Ahogy számoltam a jegy ugye 3e, a vonat 2e, meg ott még elleni az még 2-3e szal 7-8 kéne min, ugyhogy lehet h elmegyek dolgozni.. :D Simán megérné :D
Hu most nagyon bezsongtam.
Hangulatkeltőnek az új albumról még egy szám:

Design :: Tea

2009.09.12. 11:34

Elég beteg egy ötlet, de nagyon jó.. :D Ha Sprite-ba ülteted őket tényleg olyan mintha jaccuzi lenne :D Van még egy csomó féle, a kép után dobok linket is..

Na itt vannak még aki kiváncsi.

Naprendszer

2009.09.12. 11:29

Kattra nagyobb (HD)

süti beállítások módosítása