Cefetül

2009.09.06. 20:25

Ma eléggé szarul vagyok na, és igaziból az se bztos hogy holnap bemegyek suliba.. Majd reggel meglátom. Szerintem tegnap este a partyhajón megfáztam vagy én nem tudom. Lázam nincs, csak köhögök egy picit, fáj a fejem mint az állat, és fujom az orrom, be van dugulva, de nem jön belőle semmi, csak méginkább enm kapok levegőt...
Most tüntetőleg baszok az egészbe. Bazi füles fel, Linkin Park (már tök rég hallgattam) és igyexem a netes teendőimet intézni. KÖzbe azért iszok rendesen. SOk folyadék kell, szal kb 1,5 liter/20 perc.. képzelhetitek, milyen időközönként megyek wcre..
Gondom igaziból nincs, a holnapi nap se nagyon izgat, majd törit kéne tanulni, de sztem amjd infón.. Csak ki kellett jegyzetelni "Luluékat" (utálom ezt a faszt hogy így hívja. egszerűen iritál és kész..) szal wiki gyanús a dolog..
A hétvége amúgy jól telt, végig "barátok-közt" voltam. Szerdán jött ugye nővérem, ez si elég lett volna, de péntek, szombat még Andi és Balage is itt volt egész nap, szal mozgalmassan teltek az órák..
Voltunk árkádolni is. Vettem pár új cuccot. Sárga ing, ping, zokni (akció, az a jó), öv, papucs, füzetek, asszem ennyi. Tényleg jó volt ez a hétvége, kár hogy a végére így végem lett.. :S

Reklám :: Kenwood

2009.09.06. 19:58


Rainbow

2009.09.06. 12:26

Most valami ilyesmi kéne. Nem tudom hogy mi van velem, tegnap mintha megfáztam volna, apámék meg már arról beszélnek, hogy biztos h1n1.. na persze.. semmi gond.
Most ilyen leülök, iszok hangulatom van.
Estére megpróbálok egy épkézláb posztot összehozni.

iWiW-Szar

2009.09.04. 21:50

---------------------------------------------------------
> ---------------------------------------------------------
> > ---------------------------------------------------------
> > > Bocsi,de ezt nem lehet megszakítani!
> > > Én próbáltam,és tényleg nem lehet!!!!!!!Ez a szerelem
> > > csillaga* és ha 60 perc alatt elküldöd minden
> > > ismerősödnek (nekem is) azzal fogsz járni,akit
> szeretsz,ha
> > > nem küldöd el
> > > elveszíted őt!
> > > A szerelmed a tudtára jön h szeret és holnap 13:00-14:00
> > > közt valami jó
> > > dolog fog történni veled! Bárhol is leszel!Készülj fel
> > rá!
> > > Ha ezt az üzenetet megszakítod 5 év szerencsétlenség
> > > fog érni kapcsolataidba!!!!!!!!

Mindbreak :: Tom

2009.09.03. 22:50

..néha az ember nem tudja, hogy mi is az a játék amiről az élete szól, aztán egy napon azon kapja magát, hogy egy lyukban kuporog, minden falatért meg kell dolgoznia és a bejáratnál egy éhes macska áll..
Jerry Cooper

Eyecandy :: #3

2009.09.03. 19:54

Tüzes trükkös tükrös Tamara. (azért figyeled az alliterációt.. :D )

Game

2009.09.03. 19:49

A játékot Yummie-n találtam, és nem tudtam megállni, hogy ne posztoljam ki, pedig rendszerint nem szeretek máshonnan posztolni. Szóval az érdem Humané. "Csekkoljátok"

Suli :: nap #3

2009.09.03. 19:44

Ez volt az első nap amit mondjuk élveztem. Domilaci is jófej volt marketingen.
off
market-ing (piacospoló)
on
Duplamatek se volt gáz, úgy érzem mindent megértettem amit tanultunk tegnap, tök érthetően magyarázta. Szilágyi kolléga nagyra volt hogy ők olyan nehéz anyagot vesznek, és mekkora prók, de a felét se értik,  erre kiderült hogy mi is ugyan azt vesszük, csak nálunk mindenki értette.. :D (a végén még szintet lépünk a szép ÉS okos levelre)
Töri se volt annyira gáz, mint az első, és holnap már péntek.
off
Bocsi hogy mostanság nincs annyi post, csak igaziból nem találok annyi okosságot mint korábban. Suliról nem akarok sokat írni, ugyis tudja mindenki hogy mi történt, aki meg nem, azt meg kb ugyse érdekli..
Zene most nem volt olyan igy hirtelen amit kiraktam volna, és a többi kategória is pihen, de majd igyexem azért postolni érdekes dolgokat is, nem csak a hülye sulis posztokat.
Keritek si mindjárt valami fasza eyecandy képet..
on

Design :: Pam

2009.09.02. 21:37

Aki megmondja mi ez annak maciskártya.. Amugy kb instantget is.. :D

Suli :: nap #2

2009.09.02. 21:21

Másodiknap: csöbörből vödörbe.. :D Matek: mindneki tanul már második napra, semmi gond. Törin ki letünk osztva hogy faszok vagyunk, és szopni fogunk.
Az egyetlen normális óránk a tesi. JO volt.
A mai nap egyetlen fénypontja az volt hogy hazajött nővérem és itt is marad vasárnapig. Ami tök jó, csak erről persze senki nem szolt nekem, ami azért gáz emrt már a fél hetem beszerveztem. Jön Niki, jön Andi, ittvan nővérem sé elvielg szombaton megyek Gerynek a sznapi paritjára.. :S
Ja és szombaton elvileg még motort si szerelek.. semmig gond..

süti beállítások módosítása