@#23-last one(yet)

2009.08.30. 23:43

Naszondja hogy nocsak!
Ma elég nyugis napom volt, de azért voltak ezen is mélyrepülések. Reggel egész jol ébredtem, mondjuk még tudtam volna pihenni egy sort, de segáz..
Délig igaziból nem sok minden történt, film, zene, net, olvasás, ilyesmi.. Aztán ebédnél jött csak a feketeleves.. Anyám előadta a nagy hattyú halála effektust, hogy ő szegény, mi bezzeg, stb.. ..nagyon hatásos volt, apám se szolt, én se, egymásra néztünk és a kanalunk mögött dobtunk egymásnak egy mosolyt.. Anyu meg persze felvezette hogy van 200ft-ja.. Mondtam neki h szar dolog, ezen persze kiakadt, hogy hogy merek ilyen hangon bezsélni, stb.. aztán megemlítettem azt is hogy nem tudom ki volt az aki az utobbi időben felvette a családi potlékom, meg a mama pénzét..???
Jött hogy de csak ne szoljak, mert balcsira kaptam 10e ftot.. (Oh, nahát.. én meg kaptam volna 3 családipotlékot (36e, meg a mama 15e ft iskolakezdési zsebpénzét) Semmi gond..
Ebéd után nagy kussolás, apu se mondta h nincs igazam...
Film, zene, alvás, jött Balage, fűnyirás, bringa, gerinél géptelepités, meg ilyenek, aztán Niki, és megint bringázás. Hulla vagyok. Holnap évnyitó, de elött még lehet h rábapart.. Brigi mostanság nagyon szociális.

Eyecandy :: #2

2009.08.30. 11:59

Valahogy így... Smoke fly'ay..

Hudbán találtam és igen eltalálták az albumot. Nincs rajt sok szám de arra pont elég h nagyon felpörgessen. Ott szongyják az okosak h nujazz és elektronik, de én rockba is simán besorolnám (tegyük hozzá hogy ezekkel a besorolásos dolgokkal mindig gondban vagyok.)
Ha szarul indult a napod, és kellene egy kis pörgés mindenképp ajánlom. Főleg ebben a kaki esős időben.

1. Catgroove
2. Ragtime Cat (feat Lilja Bloom)
3. Let's Roll (feat Blaktroniks) (hallgasd!) 4. The Mojo Radio Gang (clubversion)
5. The Mojo Radio Gang (radioversion)

Genre: Electronic, NuJazz, Rock

Letöltés/Download

Deephills :: Vast - Nude

2009.08.27. 18:49

Elég bejövős zene, de ugye ez mindenkinek izlés dolga. Hallgassatok bele, ha tetszik töltsétek.
1. Turquoise (hallgasd!) 2. Thrown Away
3. Don't Take Your Love Away
4. Be With Me
5. Lost
6. Winter In My Heart
7. I Need To Say Goodbye
8. Japanese Fantasy
9. Ecstasy
10. Candle
11. I Can't Say No To You
12. Desert Garden
13. Dead Angels
14. Falling From The Sky
15. That's My Boy
16. Evil Little Girl
17. I Woke Up L.A
18. Señorita
19. Beautiful
20. Where It Never Rains
21. Bruise
22. Goodbye

Download!

Jövő héttől..

2009.08.27. 17:41

Design :: Hangman

2009.08.27. 17:22

Nekem nagyon bejön és szerintem alkotok is majd egypárat ha nagyon ráérős leszek megint (mondjuk a következő netszünet alatt). Igaziból nem kell sok minden hozzá, foglalat, izzó, meg egy kis anyag amiből a babát megcsiálod. Kurvaötletes. Tovább után még képek.

Brigi kertiparti

2009.08.26. 22:25

Annak ellenére hogy kertipartinak indult, a kertben kb addig tartózkodtam, míg leraktam a bringámat. A társaság elég fura volt, úgy értem hogy talán nem volt elég összeszokott a banda, de ennek ellénére jól szórakoztunk. Pipatörés picit megnyomta a hangulatot, de aztán kezdett visszatérni a rendse kerékvágásba a dolog. Azt bántam hogy korán végelett a mókának. Kömivel ugyan jól elvoltunk. 6 ig bent bojongtunk a városban és bementünk McDriveolni is :D
Képek a tovább után a szokott módon :)

*SUMMER 2009*

2009.08.26. 22:13

A címadás már Balatonon megtörtént szóval nincs más dolgom, mint leírni hogy hogy is volt. Balage meghívott minket hozzájuk a badacsonyi hegybe egy hosszú hétvégére, mi meg persze nem tiltakoztunk. A móka jó volt. Volt szőlő, kilátó, jéger, "hoppá", Sunny utánzás, meg minden ami belefér. Nincs kedvem ide írni másfél oldal élménybeszámolót, már ugyse emléxem a felére, de nagyon jó volt. Köszönjük Balage.
Tovább után képek.
A video. Hangover style!

Cinky szülinap

2009.08.26. 22:06

Pótolnom kell az elmaradást, bár valszeg már mindenkinek megvannak a képek, de én azért felszórom őket ide, hátha mégse. A dolog meglepetés volt. Cinky nem sejtett semmit, szóval nagy volt  a happinesz. Elég sokan voltunk, neveket ne is kérdezzetek, csak lessétek. Na itt van he! (a tovább után)
Letöltés itt.

süti beállítások módosítása