A Radiohead visszatér

2009.12.24. 02:58

Folytatja felvételeit a Radiohead


Nyáron már elkezdte a még 2007-ben kiadott In Rainbows folytatását a Radiohead, de aztán félbeszakadtak a munkálatok, mindenki tette a maga dolgát. Most viszont a zenekar Dead Air Space nevű blogján Ed O'Brien gitáros elmondta, hogy a hangulat fantasztikus, úgyhogy januárban visszamennek a stúdióba és folytatják a megkezdett munkát, amiből most minden tag kiveszi a részét. "Nagyon izgatott vagyok attól, amit csinálunk, de sajnos nem mondhatok többet. Szeretjük a meglepetéseket úgyis, nem? Tíz éve mindegyikünk a Kid A földjén élt, és annak ellenére, hogy nagyon büszke vagyok rá, nem volt egy kellemes hely. Most viszont egy egészen másik zenekar vagyunk, ami azt jelenti, hogy a zene is más és ez az egész értelme." - nyilatkozta O'Brien, kiegészítve a koppenhágai klímakonferenciáról írt okoskodással, amit nem írunk le, mert nem érdekes.

Már nagyon várom, mert az előző albumuk is zseniális volt. Még ide is kiraktam Scotch Mist formában, keressetek rá. Szóval remélem fasza lesz. Az lenne még beteg, ha megint összedobnának egy ilyen szilveszteri videót. Go Radiohead!

via Lángoló gitárok

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr611995496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása