Today :: 2009 12 18

2009.12.18. 23:44

Csak, hogy azt is lehessen tudni, hogy mivel tengetem a napjaimat.
Igaziból semmi extra. Reggel tüntetőleg később mentem, mert ugye mindig bent vagyok már 30 körül, és rájöttem, hogy mára úgysincs semmi házi, meg ilyenek, szóval tök fölösleg ott fél órát dekkolni. Inkább később megyek. Szal csak 30 kor indultam itthonról a szokásos 7:00 helyett.
Suliba még folyt a díszítés, egész fasza lett, de már megrongálták, eljátszottak vele. Info itt. (fb link)
Igaziból azért nem vagyok mérges, vagyis az vagyok, csak azért nem zaklat fel, mert így nem csak mi isszuk meg a levét. Mert az egész osztály baszott a díszítésre, talán ha 5-6 an segítettek úgy rendesen, szal ha most nem mi nyerjük meg akkor mi lesz? Ha mi nyerjük meg a versenyt, akkor meg kap az egész osztály pár ezer forintot, ami megint be lesz dobva közösbe, hogy aztán megint azon vesszünk össze, hogy mennyit kell behozni. Nem kurvára mind1.
Nincs semmi bajom azokkal se, akik nem díszítettek, én se veszek minden szarba részt, csak ebből megint konfliktusok lesznek (nem a részemről) és az utóbbi időben már sok.
Amúgy semmi téma. Hazajöttem, ettem, aludtam, felkeltem és mentem Dorkához (lejjebb info).
Most meg találtam zenét, szóval lehet hogy még egy deephillsre is futja.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr561995615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása