Rating :: Dexter Season 1

2009.11.15. 14:53

Azt a büdös, mocskos, tevenyereggyártó, vastagbajszú, zsíros hajú, cigány kurva életbe! Most végeztem a 8. résszel (12 részes az első évad) és hát azt kell mondanom, hogy abafasszama! Nagggyon durván kész ez a sorozat. Megkockáztatom, hogy House is eltörpül mellette. Sőt, ezt ki merem jelenteni.
A történet egy Miami orvos szakértőről, pontosabban vérelemzőről szól, aki mivel ilyen körökben mozog, pontosan tudja, hogy is kell valakit eltenni láb alól. Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy mi történik a sorozatban. Egyszerűen zseniális.
A főszereplő jelleme elég beteges, de valahol nagyon igaz és mély. Az ember sok dologban magára ismerhet (én legalábbis magamra ismertem – lehet hogy beteges).
A történet több szálon fut egyszerre, egész sok flashbackkel és extra infóval, valamit néha külső szemlélőként, vagy akár magában beszélve jelenik meg a “főhősünk”.
Mindenkinek ajánlom. Aki kedvett kapott keressen fel egy torrent oldal, én isohuntrol töltöm  “vásárlom”, ott bizti fent van.
Ja és ajánlom a feliratos változatot, a jó magyar szinkronok ellenére, én azt mondom, hogy eredeti nyelven, angolul jobb.

Rating: 9,5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr731995057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jumanji 2009.11.16. 15:02:28

"ha lennem szívem, most biztosan összetört volna"

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2009.11.16. 20:06:53

"Szép az este. Gyönyörű város Miami. Szeretem a kubai kaját. Disznóhúsos szendvics, az a kedvencem. De most valami másra vagyok éhes."
süti beállítások módosítása