Már nagyon ideje volt, hogy villantsanak valamit, a fiúk a chrome csapatában, mert annak ellenére, hogy ők a leggyorsabbak, ez még vajmi kevés egy jó böngészőhöz. A flockban minden benne volt, és jobban is szerettem, mint a chrome-ot, de az op rendszer miatt át kellett pártolnom.
Nem is ez a lényeg, hanem hogy végre lehet a könyvjelzőket online kezelni. Pontosabban szinkronizálni. Annyit jelent, hogy fel tudod tölteni a google accodra, és google docs-ban megjelenik, és más számítógépeken is tudod kezelni őket. Nagyon örülök neki, mert így végre nem keverednek el a könyvjelzők :)

A Google Chrome 4 béta még csak sebességben veri a Firefoxot

Két napja elérhető már a béta-csatornán is a Google böngészőjének, a Chrome-nak egy újabb fő verziója, a 4.0.223.16. Habár számozásban nagy az ugrás, maga a böngésző alig változott, az igazán forradalminak tekinthető, már egy ideje ígért változtatások még nem történtek meg, az új verzió „mindössze” a fejlesztői változatból már ismerhető könyvjelző-szinkronizálást nyújtja újdonságként a tesztelőknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr1001995672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása