Celeb :: Mai adag

2009.10.01. 18:19

Nemtaláltam semmi értelmes és szórakozató posztot, aztán rájöttem, hogy nem is kell, ebben az országban abból élnek meg sokan hogy értelemtlen dolgokat csinálak, miért ne csinálhatnám én is..?

Gáspár Bea sminkesként fog dolgozni

A Gáspár család tényleg eltűnt a bulvárlapok címoldaláról, Gáspár Győző haknizni fog, Gáspár Bea pedig sminkesnek készül, írja a Bors. Gáspárné beiratkozott egy sminktanfolyamra, és elmondása szerint a 3 hónapos tanfolyam elvégzése után okleveles sminkes lesz belőle. „Még csak néhány hete járok ide, de már nagyon sok mindent tanultam, és még idén okleveles sminkes lesz belőlem. Már az üzlethelyiség is megvan, ahol dolgozni fogok. Ez a civil életem első lépcsőfoka” – nyilatkozta Gáspár Bea.

Igaziból büszke vagyok rájuk, úgy értem azárt ehhez komoly fegyelem kell, hogy ennyire félre tegyék a médiát. Szerintem mióta odafigyelnek erre, nem is láttam róluk hírt, ami azért nagy szó, mert korábban meg naponta 2 volt.

Még cikkek a tovább után, szintén véleményezve.

Király Lindát 11 kiló választja el a vetkőzéstől

Az énekesnő azért nem dobja le ruháit egy magazin kedvéért, mert 11 kiló súlyfelesleg van rajta, tudta meg a Velvet. A Playboy 10. születésnapja alkalmából tartott sajtótájékoztatón résztvevő Király Linda persze nem csak a súlyával indokolta, hogy nem őt látjuk a magazin jubileumi címlapján Liptai Claudia helyett. A dekoltázsával nagy sikert arató énekesnő elmondása szerint azért komolyan végiggondolná a döntést, mielőtt tényleg igent mondana az egyik magazin felkérésére, és valószínűleg új párja véleményét is kikérné.

Hírérték 0! Most hogy Liptai asszonyság ledobta  a ruháját, mindenki aki 40 éves elgondolkozott rajta, hoyg ő si levetkőzzön. Király Linda nyilván nem 40, de azért vicces nézni a cikkeket, hogy most mindenki vetkőzni akar, pl Voksán Virág (lent)
A pucér Voksán még több férfi falán lóg majd

Az egykori playmate naptárat ad ki, mert szeretne maradandót alkotni. Meg persze a rajongói is követelték már. A mellbimbó nem fog látszani, és nem lesz a többi naptáros lány konkurenciája sem. A Nánási Pál fotózta képeket a hipermarketekben és könyvesboltokban lehet majd beszerezni.

Szeretne maradandót alkotni, azért ezt figyeled! Szerintem elég maradandó a felfújt szája, és a ditkói.. Egy életre meglesznek neki. És mire fel ez a nagy felhajtás, ha se cici, se punci nem lesz a képeken? Fürdőruhás, kilógúpicsájú csajokat a strandon is lát az ember, nem kell azért nekem 5e ft os naptár..
Gyermekpornónak minősült a pucér 10 éves Brooke Shields

A Tate Modern londoni kortárs művészeti múzeum új kiállításának részét képezte volna Gary Gross fotója, melyen akkor mindössze 10 éves Shields meztelenül, erősen sminkelve, profikat megszégyenítően pózol a kamerának. A rendőrség kérésére azonban a kiállítás megnyitása előtt kivették az anyagból túlságosan provokatívnak ítélt képet. Shields öt évvel később a Kék lagúnában is pucérkodott, akkor szexszimbólum lett tőle.

Na ez meg aztán a top, de komolyan. Ez a marha nagy bürokrácia. Az persze mind1 hogy tizen harminc x éve is ki volt állítva ugyan ez, és akkor érdekes módon senki nem szólt érte.. Ha a művésznú beleegyezik, és kirakják h 18+ akkor nem tom mi a baj az egésszel..?
Erről most eszembe jutott a szappan. Abszolút nem jó példa, de most azértis le fogom írni.
Réggen nem volt tusfürdő (néhol még kád sem, de ez most mind1). Volt szappan, meg kondéros víz, mégse volt büdös az ország, és mégse volt h1n1 veszély, mert nem mostak kezet 5 percenként.
Erről még lehetne vitázni, lehet hogy írok is egy ilyen posztot.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr781995834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása