Okosság

2009.09.30. 22:26

Most ide valami nagyon okosságos posztot akartam, de semmit nem találtam. Pedig még kerestem is, hátha találok valami érdekes felfedezést, hírt, vagy mit tudom én, de semmi normális. A legnagyobb hír "um.. um..um.. umbrella" Rihanának megint új haja van.. Liptai Klaudiáról meglettek a playboyos képek, és persze van hozzá 2 oldal cikk meg hozzá sikerült 2 képet kirakni. Azon se látszik semmi. ja és : "másfél millióért Liptai anyukája is levetkőzne". Hát gratulálok :D Most erre mit mondjak? Liptai kb 40-45 éves lehet sacc/kb, akkor anyuja kb 60-70. Poén szinten mondta gondolom, de playboyék sokmindenre képesek.. A végén még róla is lehoznak egy sorozat agyon fotóboltot félaktot.
Szóval ma ezek a történések. Ja meg holnap 10 kezdődik az oskola, mert igazgató bácsi elengedett minket az első 2 óráról. Birom ezt az embert, 8 órából 4 re jött be eddig.. :D A holnapi 2 vel még jobb a stat: 4/10.
Ma találkoztam Nikivel is. Ugy néz ki hogy talán ő is benéz hullámba.
Ja meg a nap beszólása:
-Hát az meg ott milyen álllat..?
- ..az egy kislány.. -.-'
Amúgy hullámban 7 kor kezdünk, jöjjön mindenki, akinek van kedve, tényleg mindenki (mintha megszabhatnám h ki jön és ki nm.. :D ) Ez si tök fur hogy sokszor úgy tartanak számon, mint a szervező, pedig csak megkérdezem hogy megyünk e ?
Na mind1, már régen voltunk, remélem jó lesz :)
Most megyek és alszok 9 ig :D

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr551995831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása