Celeb :: Magdi néni

2009.09.19. 11:52

Fodor Zsóka jól elvan szex nélkül..

A színésznőnek Magdi anyus halála óta rengeteg szabadideje van, és jelenleg az új otthonába való költözésen munkálkodik, írja a Blikk. Fodor Zsóka kifejtette, hiába költözik egyedül és hiába nincsen párja, nem érzi magát magányosnak. „Folyamatosan férjhez akarnak adni. Bevallom, 30-40 éves koromban el sem tudtam képzelni az életet szex nélkül, ma viszont már nagyon jól megvagyok. Különben is, mit kezdenék én egy nagypapával, a pénzemet pedig másra is tudom költeni, mint egy fiatalabb férfira” - foglalta össze érveit Fodor.
Ez ám a hír. Nem is értem hogy miért kerül ez egy hírportálra? (nyilván azért mert népbotránkoztatás kell, meg mert nincs más hír..)
De azért valljuk be: Magdianyus már nem mai csirke, nem is értem hogy miért merül fel akárkiben is hogy lefexik akárkivel is. "a pénzemet pedig másra is tudom költeni, mint egy fiatalabb férfira.." - felmerült bennem az a kérdés is, hogy neki ennyi sok pénze lenne..? Nem hiszem, hogy egy elég közép kategóriás (vagy még rosszabb) sorozat egyik szereplője komoly pénzeket vihet haza.. (vagy talán mégis?) főleg most, hogy kiszált a sorozatból.. lehet hogy nem arra kéne koncentrálni, hogy "elkurvázza" a pénzét, hanem hogy ne ilyen cikkekből legyen zsebpénze..
Amúgy birom Fodor Zsókát, csak nem hiszem hogy ezt ő mondta, vagy ha ő is mondta (nyilván ő mondta) akkor nem ingyen..
Amúgy Vágó István meg szenved, mert a régi jólmenő műsorát Showder Sándor vette át, és jobb mint volt, a játékmester meg sír a színfalak mögött, hogy az új Párbaj játék nem úgy megy mint fénykorában..
Csak nem ő is megöregedett..?

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr191995944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása