08.06. - 08.26

2009.08.26. 17:35

Most jön az hogy ami eddig kimaradt azt most le kéne írnom, de az az igazság hogy nem sok kedvem van ilyenekkel baxakodni. Főleg azért mert a kezem teljesen elállt már a billentyűzettől és most alig tudok gépelni.. Nem is gondolná az amber hogy közel 3 hét kockaság nélkül mennyire visszaveti az ember gépelési tudását.
Nade!
Nem ez a lényeg, hanem hogy mi történt, és mi nem..
Voltam Balatonon Balázséknál. Akik ott voltak: Balage, Gergő, Andi, Bori, Cinky, Chris, Kömi, weinie
Nem akarok most itt élménybeszámolót tartani, mert ugyse emléxem már a felére, a másik felét meg lusta vagyok leírni, meg aki nagyon kiváncsi volt az az elmúlt 2 hétben már ugyis megtudott mindent róla amit akart..
Aztán meg voltam Briginél "kertipartin". Végig bent voltunk a házban. A nagy esemény annyi volt arra az estére hogy Kata pipája összetörött, kiborult a bili, megjött a részeg Vili (még rímel is.. óha!) aztán meg a nagy kemény nép, aki hangoztatta hogy milyen menő, elment alukálni..
A legnagyobb ászok léptek le legelsőnek.. (Dávid, meg a pösze macsókirály haverja..) Tízkor azt mondták hogy "nekünk mennünk kell" (lövik a pizsit..)
A maradék banda nagyjából rendben volt, Sárával is lespanoltunk, szóval már nem utál.. (?)
A hajnal kettős fekvés után Kömivel maradtunk ketten toppon, szóval 6 ig a városban kószáltunk, mekiztünk, stb.. :D
A további dolgok szokás szerint mentek (anyum akaratlanul keresztbetesz ahol tud, én meg nem tudok ezzel mit kezdeni.  ) Majd lesz valami. Ebben a hónapban lett volna 27e bejövőm, erre 0ft.. A családipótlékomat már csak hírből ismerem, amit meg mamától kaptam "iskolakezdési" pénzt, azt meg úgy nyelte el anyám zsebe, mint kacsa a nokedlit.. (gyögytyúk melegtakony hasonlat is passzol..) Szóval az utóbbi 2 hónapban a havi bevételem mondjuk úgy 1e összesen, a kiadásom meg kb 15e (igen, nekem is feltünt hogy valami nem stimmel.. semmi gond..)
Ja meg még valami.
Talán akkor még itt voltam mikor elkezdtem a potter könyveket. Na hát közbe mondom hogy befejeztem az 5. részt is, szóval már csak kettő van.
Hirtelen asszem ennyi.. A képeket amikkel lógok hamarosan töltöm, de azzokhoz majd ugyis irok posztot vagy valamit..

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr181996023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerely 2009.08.26. 19:16:22

tudom hogy szárazonmegbaszottul off de az instantgetről egyből eszembejutottál.. :D klikkhír :D

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2009.08.26. 19:21:37

tökre igaz a cikk, ajánlom mindenkinek. Sajnos néha rám is jellemző, és nem nagyon tudok vele mit kezdeni, de ha meg héberül írnám akkor meg mégannyira se értené senki.. :S Köszi a linket Gerely :)
süti beállítások módosítása