Mariska

2009.08.05. 13:58

Már több helyen gondolkoznak a marihuana legaláizálásáról, többek között Kaliforniában. Mondjuk tök érthető, mert igaziból jelenleg kb az veszi aki akarja és kb attól akitől akarja, mert mindenhol be lehet szerezni, és az állam meg rájöt hogy jövedéki adó formájában ebből még pénzt is lehetne csinálni..
A dolog már annyira előre tart, hogy mivel 40% azt mondja: vágjunk bele, Amerikában már megbíztak pár designer céget, hogy tervezzék meg milyen is lenne a legalizált fű csomagolása.
Bazki, a végén még Szilágyi kollégának lesz igaza (állami fű ültetvények).
Szóval remélem pár éven belül itthonra is elér ez a felfogás, majd "meglássuk" mi lesz belőle. A készülő tervekről egy kis illusztráció.
(A szinek a különböző erősséget jelzik)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr921996017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerely 2009.08.10. 01:11:58

az uccsó az olyanoknak való akik azt a vikonygy cigit tolják... ilyen divatbóltolom emberkéknek vagy nemtom :D de mókásan nézki... (szerezdmegháátmind szerezdmeghááátmind) green green green
süti beállítások módosítása