Unalom

2009.07.28. 23:04

Na most van az hogy nem tudok mit kezdeni magammal, pedig igaziból tudnék ám, csak nem akarok. Úgy értem lenne mit csinálni, csak se erőm se kedvem, vagy valami ilyesmi.
Itt van pl egy félig megnézett film, még az ikon is kint van a tálcán de mégse.. Aztán pl megcsinálhatnám végre a zene streamet, vagy mondjuk rendet rakhatnék az asztalomon, mert üres poharak, üres ice teaás üvegek, stb..
Meg igaziból fáradt is vagyok, de tudom hogy ha lefeküdnék, akkor tuti nem lenne semmi kedvem aludni..
Már vége lehetne ennek a napnak.. Sikerült megint semmit csinálnom egész nap..

Az egyetlen aktív pontja a napnak az volt mikor Salidannal elmentünk "termékbemutatóra", amin persze hangoztaták hogy nem kell semmit venni, de azért szálljunk be a piramisjátékba.. ..mert ez jó, és igaziból nem veszitünk semmit (csak 300e ft-ot) (ami iagzibol 356e) "de ez semmi, hiszen ez egy befektetés az egészségünkbe".
Persze a sok okos fejes csak ült ott, és le se esik nekik, hogy msot akarnak kicsalni tőlük pár zöldhasút (nem papírkétszázasra gondoltam, na..)
Nyilván biztos jó móka ez, engem csak az bosszantott, hogy én is átlátom a buktatóit, hogy hol akarnak átbaszni, pedig csak 17 éves vagyok..
Nincs semmi gondom a piramisjátékokkal, mert arra lettek kitalálva, hogy meggazdagodjon belőle a nép, de ehhez is dolgozni kell. Ahhoz hogy működjöna  dolog, ezzel is foglalkozni kell.. Na meg persze senki nem érti meg hogy ez azért nem buli, mert én most hiába regisztrálok, nincs fizetőképes baráti köröm.. nem tudom eladni a 100-200kilos cuccot az uzsipénzből élő haverjaimnak.. (más dolog h valszeg nem antioxidánsmérőt vennének abból se, inkább egy fasza farmert, vagy polót, vagy telot, vagy akármit..)
Szóval vicces volt a dolog, és persze ilyenkor, a belépés elötti tagokkal mindenki kurva kedves.
Az volt még a fura hogy az előadást tartó csaj, mintha mattra betanulta volna a "hogyan adjunk elő" könyvet, szóval aki kicsit is képben volt, az átlátta h semmit nem tud a sablonon kívül sé kapásból meg lehetett volna akasztani, ha közbekérdezek.. (Máté style)
Ennyi a mai történés. Egy katalógussal több.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr331996292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása