Kész a konyha

2009.07.04. 16:16

Már ideje volt, mert hétfő óta csak mikrós kaját eszem, mert ugye gáztűzhely sincs, meg semmi más, szal vicces volt ez a hét. Eljutottam odáig hogy már a tescos virslit se eszem olyan nagy izgalommal mert kb 1 hétig azt ettem és már csömöröm van tőle.
De minden jónak ellenére anyunak sikerült elkurnia a kedvünk. Na jó ez iyg erős, inkább úgy mondanám hogy közös egyetértésben a tökünk kivan anyuval. Mi ugye egész héten güriztünk, napi 8 óra melo minden nap, rohangálás a cuccokért ami épp nem volt itthon (glettgipsz, gipsz, szilikon, dobozok..), de nem is ez a lényeg, nem vártuk el anyutól, hogy vegyen ki szabit, mi elvállaltuk, ráérünk, megcsináljuk...
De most kitaláltuk, hogy mivel kész a konyha, lehet bepakolni, akkor mi apuval intézzük a konyhát mindent rendberakunk, de akkor anyu meg rakja rendbe a nappalit (nappalinak nem mondanám, inkább szétszórt ruhhahalmaz tévével és ággyal)
Már kezdtem is elhini, hogy ez így jó lesz vagy mi, de nem is tudom mit vártam, hát persze hogy nem csinált semmit. Míg mi visszacipeltük a bútorokat, és felmostunk, és furtunk, és ablakotpucoltunk, és stb.. addig ő bejöt, és becsukta magamögött az ajtót, mondván: "nyugiban akar rendezkedni" (itt azért már gyanus volt), aztán 10 percenként kitalált valamit, hogy most boltba kell mennie mert nincs kenyér (még volt egy fél..), meg hoyg ő most éhes (erre igazibol nem lehet azt mondani hogy NE EGYÉL! csak ez is ilyen tipikus kihúzok a munka alól - tudom mert én is szoktam ilyet..)
De a végén már baszott rá, tv bekapcs leült elé, ujságotolvasott, és mikor számonkértem h helo, itt azért még lenne egy kis melo, akkor meg annyit mondott h "most pihenek egy kicsit, mert úgy elfáradtam", A NAGY LÓFASZT FÁRADTÁL EL!
Érik bennem hogy ha se anyu se apu nem lesz itthon akkor beszabadulok sé kiszórok  mindent. Akkor apura se lehet dühös, ha rám dühös azt meg leszarom, max nem szól hozzám (még jól is járok..)
Nade!
A konyha kész, még a poharak tányérok nem lettek "visszavidve" de holnap reggel azzal kezdünk szerintem, mert am még ebédest se ettünk és már 16:15..

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr441996377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása