Celeb :: Virdzsi!

2009.07.02. 00:24

Idexen olvastam hogy Győzike kolléga kiállt a lánya mellett (nagyon helyes) mert az ujságok leközöltek egy képet amin Virág a középső ujját mutogatja (bekaphatjátok vazze!) és az ujság szerkesztői "viccesnek" találták bb évihez hasonlítani (jé.. kisbetüvel írtam.. mik vannak).
Na itt borult el az agyam. Jó nyilván a Gáspár család nem a mintapélda kategória, de szerintem ennél undorítobb dolog nincs mikor egy gyereket rángatnak bele a médiába. Győzi aláírt h hülyét csinál magából, meg is kapta a pénzét érte (meg is mondta korábban: "köszönjük a csatornának (rtl) hogy gazdagá tett minket") , de nem hiszem hogy egy 6-7 éves gyereket ilyen vádakkal kell illetni amivel tették.. bb évi meg azért elég lehúzó...
Nyilván igy láttatlanban nem érthetitek teljesen hogy msot miről hadoválok szóval nézéttek meg a cikket és gyertek vissza kommentelni.
http://velvet.hu/celeb/2009/07/01/gaspar_gyozo_kisebbik_lanya_jo_intellektusu_gyerek/

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr161996371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása