Gödör klub - Pest

2009.06.14. 14:09

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr171996482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lili 2009.06.14. 21:38:40

Nos, az a helyzet, hogy a Gödör-t mint életérzést szoktuk értelmezni, nem mint konkrét helyet. Persze néhol lerobbant, és a bulik lestrapálták, sok a deszkás is ( az egyik részen, bal oldalt, és nem ők vannak többségben, szinte el vannak szeparálva balra, a régi pályaudvar vonalánál és korántsem veszik birtokba a terepet. ) . Kevés kép látható az asztalos részről, a jobb oldalról ( a gusztustalan büfékocsi a roma feszt-re volt kinn, szerencsére mával bezárólag eltakarodik ). Az igazi Gödör az, mikor este kiülünk barátokkal, és ismerkedünk, élünk Budapest közepén, és akkor senki sem azzal törődik, hogy szemét van ( mellesleg nincs, mert szedik!! ). Aki a videót csinálta, annak fogalma nincs arról, milyen az esti Gödör-érzés évről évre vagy a nappali a szép zöld fűvel és a kiállításokkal. love Gödör love

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2009.06.14. 21:44:36

Én csak egyszer ültem be oda (Veled kiss ) és akárhányszor arra jártam mindig elcsodálkoztam hogy ez egy teljesen más világ mint akármi más. Úgy értem hogy itt mindenki heppi, aki akar játszik, aki akar pipázik, aki akar bringázik, egy teljesen barátságos hely, ahova az ember akármikor szivesen megy. A legjobb az egészben hogy méretre akkora, hogy ennyi féle ember el is fér itt. Picit talán a Radóhoz tudnám hasonlítani, más ilyen helyet nem tudnék mondani Győrben ami hasonló lenne..
süti beállítások módosítása