Pihenő

2009.05.21. 21:46

Már  ez az utolsó postom mert különben soha nem ülök el a gépe elől. Ma tök jó napom volt és szerintem ez kellett nekünk. Egy kis pihenő.. de komolyan.
Nekem teljesen rendbe volt ez a napom és annak ellenére hogy többet voltam talpon mint mikor suliba járok, nem vagyok fáradt, szóval ne mondja nekem senki, hogy a tanulás nem fárasztó.. 7 kor keltem, és már 10 óra, szóval elég jónak érzem magam.. Persze ezzel nem is lenne gond, csak ugye egész nap jöttem mentem, és szerintem magamhoz képes tuti übermájszter vagyok :D
Lassan viszont eldzsalok pihizni, mert ha most megint nem fexem le időben, akkor meg holnap leszek olyan mint a mosott xar. Mondjuk csak a nyelvtant kell kibírni, matekon semmi, 2 jog az meg csak elmegy majd valahogy..

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr821996555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása