A nagy rétespost

2009.05.17. 12:02

Kezd elegem lenni ebből a minidg beújítunk valami dologból.. Anáym mánia az hogy mindig kitalál valami új kaját ami persze marha egzotikus, és  "tuti finom", na ez addig stimmel hogy egzotikus, de tuti hogy nem finom.
Ananászos hús, meg ilyenek, és én meg persze rühelem az ilyen újításokat, mert külön külön mindkettő ehető de ő persze egybe csinálja és megenni se lehet.
A mai huzása rétes volt. Imádom a rétest, és csinált túrósat (szin alapján az volt) erre vág egyet hogy egyek, beleharapok és mintha fű lenne benne..
Hát mi volt benne? Bodza! Bodza bazmeg! Mi a ráknak? csinálna inkább bodzaszörpöt (Kata), meg túrós rétest, de így egybe nagyon xar.. :S
És persze csak iylet csinált szóval tuti jó lesz mert kb a 3 rétesből 2 ki lesz dobva mert senki nem eszi meg..
Na mind1.
Ja mert ugye azért ilyen xar mert egybe van belerakva  bodza.. nem is értem hogy gondoltan hogy igy egybe ez jó lehet.. WÁÁH!

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr581996531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása