Szlengblog - Bárcás

2009.05.16. 10:05

Bárcás

Prostituáltak hivatásosságának minősítésére használt, rendszerint negatív képzettársítással rendelkező jelző.
Eredetileg az örömlányok működési könyve.

- Azt Gyuszikám, téged tanított a Feribá általánosba?
- Mibázmeg? Milyen Feribá?
- Amelyik a faszát a szádbaveri bá!
- A bárcás kurva anyád temetésén huncutkodjá, te büdös Pazgyera. Órán belül legyen megpakolva ennek a bulandzsiunak a furgonja, vagy gyalogolsz haza, bazd meg az anyádat.

Az idézetek Szlengblogról.

Dáré

Drum and bass (elektronikus zenei stílus).

Renátó, hogy basznád meg, rakj má be valami más kazit, mer szétesik a zsuk ettől a dárétól. Elhiszem, hogy a Pötinovák adta, de inkább valami lakosságit nyomassá, amíg várjuk a Dénest.

Mekkora veretés volt szombaton a Faházban, ge! Hol voltatok, ti verebek? A Kisnováknak jött valami netes palesztin DJ spanja, egész éjjel üvöltött a dáré, ennyit tippmixen nem ikszeltek még. Első Rudolf, az üveggyári koronaherceg helyben lefutotta Tzákod-Egom távot oda-vissza.

Obama

Barackpálinka.

A Gyulabá betámadta a Kék Antilopot munka után, berendelt egy korsó Drehert meg két deci obamát kezdésnek, aztán valami gyanús formával tárgyalt az egyik boxban. A Renátó, meg a pincér spanja, a Nándi végig hesszelték a tematikát.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr911996524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása