Today :: 2009 05 07

2009.05.07. 18:51

A mai napom aligha lehetne szarabb (de mondjuk ha megírtam volna a közgázt meg a törit.. :D )
Már a reggelem is valami esszméletlen xar volt, sőt ha azt vesszük már a tegnap estém is. Lefeküdtem 10 kor hogy majd én jógyerek leszek meg ilyenek, meg hogy a piciny buksim ki tudja magát aludni, de persze qvára semmi alvós hangulatom nem volt, mikor meg már lett volna, akkor meg melegem volt.
Persze reggel mikor kikeltem az ágyból akkor már úgy fáztam mint a harapós ló.. :D
Hajnalban még párszor meg is ébredtem, aminek az lett a vége hogy nem sokat aludtam, de hát hogy máshogy indulhatna az iskola mint kialvatlansággal.. :D
Suliba menet beszéltem Rózival, és én tényleg próbáltam pozitív lenni, meg minden, de hogy őszinte legyek néhol úgy éreztem, hogy én vagyok a szemét... igaziból azt kell hogy mondjam, abszolút nem érzem magam annak, végülis nem én szivatam embereket hónapokig.
Nade, mind1, peace van vagy mi, ne hánytorgasuk a multat. És akkor a lényeget még nem is tudja.. :S
Suliba semmi, 3 közgázon 0 közgáz volt, de semmi gond... Törin mentünk tovább pedig én ügyesen teleírtam a tenyerem (kb 5 ös betümérettel, de csurig ám..)
Erre persze nem írtunk. Az a bosszantó hogy agyon izgulom magam és akkor semmi.. persze azért nem nehezményezem hogy nem írtunk de azért na!
off
komolyan mondom mióta bringázok azóta dagadtabb vagyok.. :S ki érti ezt..?
mondjuk lehet h azért van, mert bringázok mondjuk 1 órát utánna meg megéhezek és egy fél lovat megeszek.
on
Apuval jöttem haza suliból,ettem, aztán voltam bringázni, aztán ettem, aztán voltam bringázni aztán ettem és most itt vagyok. Ja és bringázás közbe még befigyelt egy fagyi.. :D
Bazmeg! és akkor csodálkozok h dagadt vagyok.. :D
Sztem msot az lesz h átolvasom a matekot, aztán macskázok egyet, aztán matek, aztán zuhany, aztán matek, aztán blogok, aztán matek aztán alvás.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr381996683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása