A méret a lényeg...

2009.05.01. 14:00

A cikk alapján amit majd jól ide kopi pésztelek pont nem, de olvassátok végig érdekes. Jobban mondva az ajándék a durva benne :D

Minikondommal a biztonságos szexért

Egy AIDS-ellenes kampány keretében minikondomot kapnak ajándékba a Body Shop vásárlói. A tárgy üzenete: nem a méret a lényeg, hanem a biztonság.

A Music TV által életre hívott Staying Alive alapítvány a Body Shop kozmetikai céggel összefogva kampányt indított, amellyel a biztonságos szexre, az AIDS megelőzésének fontosságára igyekeznek felhívni a figyelmet. A kampány keretében a Body Shop limitált szériás, egzotikus ízesítésű ajakbalzsamot dobott piacra, amelyet 5 fontos áron értékesítenek, minden egyes eladott darab árából pedig 3.98 font az alapítvány számlájára vándorol. A termékhez ráadásul minden vásárló még egy aprócska, extra ajándékot is kap…

www.thebodyshop-usa.com, www.metro.co.uk

Szó szerint aprócskát. A különleges, direkt a kampány apropóján gyártatott tárgy ugyanis nem más, mint egy miniatűr - 15 milliméter hosszú és 3 milliméter széles - óvszer. A kicsiny kondommal azt akarják kommunikálni, hogy a szexben nem a méret a lényeg, hanem az, hogy legyen bármekkora is a szerszám, húzzanak rá kondomot, megakadályozandó a szexuális úton terjedő betegségek terjedését. "A világ legkisebb kondomja kicsit vicces, de erőteljes üzenetet hordoz" - jegyezte meg Toby Morgan, a Body Shop befektetésekért felelős menedzsere.

A cikket Kaszának köszönjük (hoppá milyen alliteráció..), aki itt találta.

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr301996662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása