Mivel egyik percről a másikra jött az ötlet. Vagyis nem, mert nyilvánvaló volt, hogy nem lesz örök, de ma mint egy isteni sugallat. Érveket is hoztam, inkább magamnak mint hogy publikáljam, de meggyőztem magam, hogy így jó lesz és úgy meg nem lenne jó.. Úgyhogy így lesz. Most kicsit úgy érzem magam mint egy szakításnál. Szeretném is elmagyarázni meg nem is.. De inkább nem. Mert egy beszari pöcs vagyok, de hát ez van.

Most nem tudom, mit kellene írnom. Visszatekintést, hogy mi történt 3 hónap alatt? Közben felidegesíthetném magam, hogy 3 hónapig tartott.. Pontosabban 5-6, na mindegy. És ez a lényeg. Hogy legyen végre mindegy. Írhatnám azt is, hogy sajnálom meg minden, és valamennyire így is van, de azért nem halok bele. Meg ti se..:D Ezentúl sok olvasás, meg emberek és nagyon kevés net és gép.. Viszont e-mail van, szóval akinek valami hiányzik, nyugodtan… Csak ne mostanában, szilárd szándékom 5 napig be se kapcsolni a gépet:D Utána állok rendelkezésre.

Van a batyumban az alap php-től kezdve éjjel sokáig beszélgetések, rejtélyes és kevésbé rejtélyes látogatókkal váltott rejtélyes és nem rejtélyes üzengetés.. De ennyit erről, nincs mit mondanom...

Mégiscsak kiraktam a Dissapointed postot, rájöttem hogy nincs mit takargatni rajta, nem muszály itt mindenkit szeretni. Majd tervezek egy kit miért utálok postot. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr221996632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása