Esti kikapcsolódás....

2009.04.23. 21:24

A lakásnak szépnek, csinosnak és tisztának kell lennie a benne lakókkal együtt, erre néhány háziasszony este tíz óra környékén jön rá, mikorra befejezi az üvöltést gyermekével, illetve élete párjával.

Az egyik fontos dolog, ami ilyenkor nem tűr halasztást, a porszívózás. A hitelre vásárolt MediaMarkt-os hiperszűrős cucc persze rögtön a garancia lejárta után két nappal tönkrement. Elő kell hát venni a beépített szekrény aljára gondosan bespájzolt Rakétát, aminek a hangja valóban emlékeztet névadójára: olyan érzése van az embernek, hogy az ötödiken egy észak-koreiai diverzáns egység épp az "éjszakai rajtaütés lökhajtásos eszközökkel" munkacímű hadműveletet gyakorolja. A szomszédok kábé 10-15 perc után kezdik komolyan venni a dolgot, és kétségbeesve keresnek fedezéket. A takarítás nem tart sokáig, de a sokk miatt képtelenség utána elaludni. A háziasszonynak viszont sikerül, ezt onnan lehet tudni, hogy három emelet hallgatja jóízű horkantásait.

A mosás szintén nem várhat, az RTL-es Jackie Chan film után neki kell kezdeni annak is. A porszívózással szemben annyi előnye mindenképp van, hogy rövid, vagy közepesen hosszú könyveket simán kiolvashatunk, míg a felettünk lakó kitisztítja ruháit - a gyapjúnak hazudott kínai műszál kímélő előmosást is igényel, ugyebár. Mikor pedig épp csukódna le a szemünk, mert végül  hozzászoktunk a túlterhelt dobbal küzdő villanymotor ütemes zúgásához, jön a slusszpoén: a rosszul kiegyensúlyozott gép centrifugálásba és ezzel együtt vitustáncba kezd. Az őrülten ugráló masina, és az így kiváltott vasbeton-dübörgés garantáltan kipeckeli szemünket az éjszaka hátralévő részére.

A reggeli turmixgéphang megváltásként jön el, pontban fél hatkor.

A cikk innen
Én reggelente a kukás-autó hangjával vagyok így..

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr241996631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerely · http://gerely.szunyi.com 2009.04.23. 20:46:10

ez szép volt... kár hogy nem én találtam ki... bááár :D:D:D
süti beállítások módosítása