Hova tünt mindenki..?

2009.04.22. 22:27

Nem tom mi van mostanság itt, de sehol senki. A nézettség is mintha csökkenni látszana, de legalábbis hullámzó, van mikor napi 100, és van mikor alig 30 ember lesi, ki érti ezt..?
A nézettséggel még nem is lenne gondom, mert kb hozza a régit (lehet h nem kéne mindenkinek megmondanom h igazibol egy segg és akkor többen néznék..)
De komment szinten semmi. 2 napja Gerelyel beszélgetek, ami nem rosz, mert jól elbeszélgetünk, de mi van a többiekkel..? Hova lettetek?
Vagy én vagyok a hibás? (még az is lehet) nem izgi? szóljatok vazz! miről írjak? van hír, van cicis lány, van magamról, zene, mi kell? mondjátok! (sőt már celebelni is szoktam meg designolni.. szal azért hóhó! upgradelek ám én itt..)
Szóval nem tom mi a gond. Ha ti tudjátok szóljatok.
off
ide is begyűrűzött a válság bazz..
on

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr131996627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerely · http://gerely.szunyi.com 2009.04.22. 21:48:06

köszi ;) love <--na ez azért túlzás am nekem is feltűnt hogy elég sokszor szerepelek jobboldalt.. most pont nemjóhelyre írom de : mindenki szorgosan lesse a weinieblogot

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2009.04.22. 21:49:11

nem, baj, aki itt van legalább tudja hogy jó helyen jár.. :D

Ikrény · http://ikrenyblog.szunyi.com 2009.04.22. 22:41:42

Szerintem sokan lesik a blogod, csak nem kommentelnek. Én is itt vagyok naponta többször, de nem mindig írok, ahogy látszik is. Sokszor van olyan, hogy elkezdem írni a hozzászólást, de elküldés előtt meggondolom magam, és törlöm az egészet. Nem tudom, miért, de ez van.
süti beállítások módosítása