Mindbreak :: Jack Shorean #2

2009.03.18. 18:19

 

CHAPTER II

 

Reggel 5:40 körül lehetett mikor Jack megébredt hirtelen nem is tudta hogy hol van, csak akkor eszmélt fel, mikor az ablakra tekintve meglátta a szemközti ház erkélyén nyújtózkodo Mrs. Jacobsont.
Rögtön felismerte hogy ő az, még annak ellenére is hogy a erkély több mint 40 méterre volt az ablakuktól, mert a St. Patrick coroway itt ment el. Nem volt forgalmas. Jack többször gondolkodott már azon hogy a város ezen, kihalt, és nyugalmas részére, minek kellett ilyen hatalmas utat építeni, mikor csak az a pár korabeli használja aki épp munkáb igyexik.
Hamar visszatért a való világba és újra Mrs. Jacobsonra nézett majd mikor tekintetük találkozott próbált az ablakból inteni neki. Ez egy jól működő dolog volt nálunk, mindketten korán kelők voltak, akiket szinte kidobott az ágy. Jack valamilyen rokoni kapcsolatban is ált a hölggyel, de egyikük se tudta hogy igazán milyen kapcsolat is ez, mert annyira távolinak tudták.. Jack felült az ágyon, és visszanézett Carolra. Még mindig a Linette féle dolgon rágódott, hogy vajon mi is volt ez. Linettet már régről ismerte, de eddig a csókig megkérdőjelezhetelenül és a legszigorúbban barátian jellemezte volna a kapcsolatukat.
Jack felált az ágy széléről, és mivel nem találta a papucsát mezitláb indult a fürdő felé. Fogmosás céljával indult ide, de rájött hogy még nem is reggelizett.
Rendszerint Carolal szokott reggelizni, de ma Carol szabadnapos volt, ezért nem akarta felkelteni, inkább hagyta tovább aludni. A hűtőhöz érve mélyen belenézett, keresve valami szendvicsnek valót, holott tudta hogy semmi normális kaja nincs a hűtőben, mert már tegnap este is pizzát rendeltek, mert nem volt kedvük elmenni a sarki közértbe. Így Jack a napját egy pohár tejjel alapozta meg és úgy gondolta majd útközben a munkahelye felé vesz valami harapnivalót..
Szép lassan összeszedelőzködött, és még a fogát is megmosta annak ellenére hogy legutóbbi étkezés óta egy falatot sem evett, de hát azért az ember mégse jár fel s alá 1-2 napos szájjal..
Korábban Jack triatlonista volt, de az évek során egyre inkább ellustult és mostanra már taxival járt munkába is.
Volt autójuk, de a garázy annyira tele volt lim-lommal hogy egyszerűbbnek vélte a taxizást, mintsem kiparkolni a barázsból, és a munkahelyére érve még parkoló helyet keresni.
Jack lassan lesétált a lépcsőn, majd az utcára lépve leintett egy taxit, hogy végre elkezdhessen dolgozni. Szerett munkába temetkezni, mert így átsiklott a mindennapi gondjain.
Mikor beszlált a taxiba, kiderült hogy még a söffőrt is ismeri...

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr191996862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JocEE · http://joceeblog.szunyi.com 2009.03.18. 20:23:59

Ebbe valamennyire a saját életedet is belekevered ahogy látom... :D Respect B)
süti beállítások módosítása