Mindbreak :: Jack Shorean

2009.03.14. 20:30

 

CHAPTER I

 

Jack némán ült szobájában, miközben a másodpercenként 80 szor újraíródó képernyőre tekintett, de nem a szövegek olvasása volt a feltett szándéka. A szomszédos házban nagy buli volt, és minden egyes sörös üveg koccanása áthallatszott, de Jack mit sem törődve ezzel iszogatta saját Heinekenjét, miközben Carolra gondolt.
Carol csöndes lány volt. Rendszerint hallgatott, és csak néma bólintásokkal jelezte, hogy még jelen van. Hosszú sötétbarna haja volt, amit kontyban hordott, csak néha napján lehetett kibontva látni. Eredetileg szemüveges volt, de az évek során elhagyta, és így még fiatalosabb lett a 24 évével a már idősebb, 37 éves, Jack mellett.
Carol msot is ott pihent közös ágyukon, és méllyeket nyalva a levegőbe szuszogott. Jack néha ránézett, hogy konstatálja szépségét, majd visszazuhant a még hajnalig kkitartó orvosi nyomtatványokba, amit még délután hozott el a klinikáról.
Majd eszébejutott a tegnap, pontosabban tegnap elött, mert már elmúlt éjfél, és eszébejutott Linette. Linett sokban hasonlított Carolra. Talán pont ez volt az oka, hogy Jack nem tudott mit kezdeni gondolataival. Jack egy pár percig töprengett miért is csókolta meg Linettet, mikor pontosan tudja hogy kapcsolatban él, és szereti Carolt. Válasz nem volt a kérdésére, legalábbis olyan nem ami tényleg magyarázta volna a dolgot. Carolra nézve gonodlkozott mindezen, majd visszafordult asztalához, és toább dologozott.
Néhány óráig bírta még, aztán már szinte érezte hogy lecsukódnak a szemei utolsó erejével elindult a fürdő felé, hogy felfrissüljön még egy picit és hogy lemossa a nap sarát magáról, de nem akart sok időt eltölteni a zuhany alatt, mert tudta, hogy a fürdő a hálószobára nyílik, ezért akármennyire is igyexik, be fog hallatszódni a zuhany zaja. Pár perc alatt elkészült majd befeködt Carol mellé, aki egy hirtelen szusszanástól eltekintve nem ébredt meg..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr141996846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JocEE · http://joceeblog.szunyi.com 2009.03.18. 17:49:52

WOW... :D Mostanában elég sok ilyet olvasok mióta én is történetet írok :D Nem azt mondom, hogy biztos én adtam mindenkinek az ihletet, csak azt, hogy mindenkinek más gondolatai vannak, és így mindenki elmenekülhet, a néha jó, de néha viszont igen mocskos való világ elől, egy saját fantátiavilágba... ;) Vagyhát gondolom, hogy saját fantáziából jött... :D Chapter 3 - The longest night available on JocEEbLOG bocs egykis reklám, remélem nem haragszol B) Amugy várom a folytatást :D

Gerely · http://gerely.szunyi.com 2009.03.18. 19:51:11

Dani elég régóta ír ilyesmiket.. a hiba az ön készülékében van.. kattolj a mindbreak kategóriára... meglátod am eddig 31 post van benne

JocEE · http://joceeblog.szunyi.com 2009.03.18. 20:23:27

Igen látom, de ez az első összefüggő történet, ahogy nézegettem a Mindbreak fület :D

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2009.03.18. 21:50:10

biztosan nem függ össze..??

JocEE · http://joceeblog.szunyi.com 2009.03.18. 22:05:54

:D mostmár énsem tudom... ^^ mind1 az a lényeg h jók B)
süti beállítások módosítása