Gecire elegem van!

2009.01.22. 18:00

Most van az a pont hogy már a fülemenc sorog ki anyám hülyesége, és lasan kitör belőlem hogy enm vagyok hajlandó elhinni amit összekamuzik itt a család ellen.
Ma munkahelyén elvileg megint szortírozás volt, de komolyan mondom már néha ugy vagyok h ezt el se hiszem.. Érdekes módón náluk minden két hónpaban kirugják a fél cégét, ilyen alapon már egy év alatt is 6 szor megszünt volna, de ő érdekes módon mindig bentmarad..
Miben olyan különleges ő..?
Szerintem ez megint csak arra jó hoyg őt kelljen sajnáli, mert jaj szegény anyucinak nem lesz munkája.. A NAGY LÓFASZT!
Most megint bedumálta hogy igazibol nincs is munkaszerződése stb.. és h csak 60e fog keresni.. aha mondom persze.. a legdurvább az h nem si vezsi észre h összefüggéstelenül hazudik..
1, tanuljon meg hazudni legalább
2, ha szarul hazudik legalább vegye észre
3, ha tudom h xarul hazudok akkor tán nem kéne próbálkozni..
Szóval ma tudta meg h hát azért maradhat, de csak 60e lesz, amit nem hiszek el.. egyszerűen ezt nem meri megcsinálni senki.. ha nincs munkaszerződésük akor miért is enm rugják ki őket..? miért is kapnak fizetést..?
és milyen alapon mondaná azt a cég a dolgozóinak h bocsi, de mától 20k zsebreteszünk helyettetek..
Na mind 1.. jön a post #2

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr491996881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása