Hú de reggel van még..

2009.01.17. 10:32

Most van 10:23 de olyan vagyok mint a mosott xar.. :S Kb 4 fele feküdtem le a már említett okok miat, és rá kellett jönnöm h eza film egyszerűen qva jo. Igazibol nem azért jó mint pl 300 mert qva jó, hanem mert látványos és tényleg van benne valmi. A story egy tehetséges biliárdosra épül, akit egy pali a szárnyai alá vesz. A dolog bonyolódik lényeg a lényeg h összebalhéznak, és közben még az ötcseh is bajba kerül, szal még őt is ki kell rángati a xarból..

A mai programom is jó lesz. Már várom.
Most mindjárt lemgyek albiba, még van kis dolgom, aztán jövök is fel mert rendet kéne rakni a szobámba, mert ez az utsó hét tanulás.. (igen még én is..) szal a rendre pláne nem volt időm..
Ezek után kb majd ebédelünk egyet, aztán még elütöm valamivel az időt, mert csak 2 kor megyek árkádba.
Már alig várom mert el kell intéznem pár dolgot..
Be kell fizetnem pénzt a számlámra, kell mamának ajándék, kell Andinak ajándék, kell Petinek ajándék, na meg körbe kéne nézni. Saturnba sztem lesek ipodot, mert az mp3-am már nagyon odavan.. és kéne valamit alkotni, mert ez már nem álapot.. Mostanában nem si hallgatom, mert egyszerűen élvezhetetlen..
Dután meg sztem bealszok, vagy neten mókázok valamit.. :)
Majd re h mi volt árkádban :) (talán még de is irok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr911997046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása