Ezt a szivatást!

2009.01.02. 20:47

Végre megvan az msn címe a leányzónak amiért itt szenvedek már hete, és akkor kiderül h végig itt volt elöttem.. Befonom a hajam..

Mugy meg egy pesti leányzóval is tárgyalgatok, és tök jófej.
De asszem nem fogunk áttérni msn-re
Vagyis én nem szeretnék, mert a tapasztalat szerint msn be már nincs semmi izgi.. Nincs meg az a plusz h egész nap azt várod h irt e vagy sem. Semmi.. és akkormég csak beszélni se lehet rendesen, mert elfogy a közös téma, és akkor meg nagy hallgatás.. :S

A blogvilág si haldoklik, sehol semmi kommentelő, pedig felpakoltam 73 eyecandyt erre egy komment se meg semmi..
Én se kommentelek máshva mert amilyen témák vannak nem tudok mit hozzászólni, és h őszinte legyek unatkozom is emiatt.. Mint már irtam nem tudok mit kezdeni magammal..
Ma voltam korizni meg biliárdozni is "egy kedves ismerősömmel", és ez mondjuk jót tett, de azóta meg fáj a fejem, szal nagy kibaxás ez a nap..
Reméljük hogy a holnap több jót hoz :)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr891996974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balage · http://mrbalage.extra.hu 2009.01.02. 22:29:01

Mi a kódja a zöldtáskásnak?

weinie4 · http://weinie4.extra.hu 2009.01.02. 22:39:26

sajnos nem vagyok felhatalmazva h ilyen információkat adjak ki..
süti beállítások módosítása