The biggining :: X-MAS!

2008.12.20. 13:49

Ma végre vége lett sulinak aminek nagyon örülk, mert már picit elegem volt.
Már tegnap meg akartam irni, de a mai viselkedése még dobott rajta.
Nagyot csalódtam az utobbi hetek után Slyban, (pozitívan).
udom hogy ti utáljáok és ásványvízként látnátok szívesen stb.. de a tegnapi beszéde után úgy hangzott hogy tényleg figyel ránk, és a mai elérzékenyülése és a szaloncukor osztását igen nagyra értékelem.

Szerintem ő is picit zavart még és nem akar ellentmondásba keveredni saját magával ezért osztályoz úgy ahogy, de én elhatároztam hogy javítok, és igyexem majd úgy intézni a dolgaim hogy év végére jo jegyeim legyenek nála (most nem virágra, és csokira gondoltam, hajlandó vagyok tanulni is. :) )

A mai nap legbosszantóbb része pedig a karácsonyi kondcert volt, amit én személy szerint rüheltem. Nem értem hogy minek ezt itt erőltetni, mikor  a tanárokon is látszik hogy gecire nem érdekli őket.. (láttam olyan tanárt aki aludt..)
Aki meg épp nem alszik az meg kollégával beszélget, és akkor meg minket baxnak le azért mert beszélgetünk..
Szal sztem ez tényleg csak látszat, mert nem hiszem el hogy ezt valaki élvezi..
Akkor inkább szervezzenek az osztályokon belül egy kis csendes muzsikás órát amin mindenki iszik egy pohár teát, és kész.
Akinek meg tombolhatnékja van h szünet, annak a tovább után tombolós zene!

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr861989480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerely · http://wwww.gerely.szunyi.com 2008.12.20. 14:28:28

hát mondjuk az ellentmondásos rész éppenséggel nem értem, állítólag tegnap is küszködött a könnyeivel, Doki mondta. pont ma gondoltam arra h ez így nem buli mer magyarból érettségi meg minden szóval nem kéne egy kicsit tanulni is?? tettem fel magamban a kérdést... koncertben nekem annyi kivetnivalóm van hogy senki nem kérte meg nemtom tehát tényleg alig van ember aki csak becsületből nyugiban ült.. engem meg garcia basztatott h üljek normálisan, mellettem meg Ádi szopolódott Erikával, azt bezzeg baszta észrevenni nem mintha rosszat akarnék nekik, meg h vigasztalt volna egy lófaszt, csak én kussba szundítottam erre basztat, aztán meg egyenesen ülve alcsiztam amíg meg nem tollazták az orrom

palesz 2008.12.20. 14:46:58

igazad van, én is furán éreztem magam magyaron, pedig, ugye a mi közös múltunk elég fura,ugye a cseszegetései a semmiért meg ilyenek. na mind1 adok még 1 esélyt neki :D a koncertről annyit, hogy ott aludtam a gulya mögött én is, Ádiék engem idegesítettek, azért ez egy templom... :D a számról meg, hogy ez volt az első linkin park szám, amit hallottam: szerelem első hallásra :D

Ikrény · http://ikrenyblog.szunyi.com 2008.12.20. 16:58:41

Havasiról: jó, vannak hülyeségei (néha túl sok is), de szerintem rendes is tud lenni (itt most nem perverz értelemben gondoltam - Gerely miatt :D ), és ezt bizonyította is a felolvasással meg a szaloncukorral. A magyar érettségi tantárgy? Igen. És? Attól, hogy most 2 napon nem tanultunk, mert rövidített órák vannak, nem fog összedőlni a világ. Gondoljunk inkább a matekra :P Van egy olyan érzésem, hogy ott nagyobb gubancok lesznek. Templomhoz: Balszerencsémre pont a kis folyosó mellett volt hely az első sorban. Beültem hát Zeller mellé, és nagy meglepetésemre kussban volt, úgyhogy tisztelet neki, amiért kibírta ezt a kb. 40 percet mindenféle duma nélkül :) Ami viszont zavart engem, az a mögöttem lévők ide-oda mozgolódása és beszélgetése volt. Tudom, hogy unalmas a műsor (én is majdnem bealudtam), de egy évben egyszer csak ki lehet bírni 40 percet, főleg mivel templomban vagyunk. A távolabbi sorok engem már nem zavartak, de amint látom, másokat igen.

Balage · http://mrbalage.extra.hu 2008.12.20. 19:54:09

Havasi embernek jó, tanárnak szar. Ez vele a probléma, nem más.

weinie4 · http://weinie4@gmail.com 2008.12.20. 20:00:51

mondjuk sztem a tanári viselkedése ("xar") amiatt van h még kezdő.. ugy éértem h kb 4 éve tanít, és még nincs rutinja.. Más odlog h mi már nem fogjuk megtapasztalni mire les...

Ikrény · http://ikrenyblog.szunyi.com 2008.12.20. 20:24:18

Valószínűleg tényleg az áll a dolog hátterében, hogy még tapasztalatlan szakmai téren. Nem velünk kezdte a tanári pályafutását? Vagy már előttünk is tanított? Nekem mintha úgy rémlene, hogy mikor mi kezdtük a sulit, akkor ő is kint volt a lépcső tetején, mint új tanár. Ettől függetlenül taníthatott mondjuk még előttünk is.

weinie4 · http://weinie4@gmail.com 2008.12.20. 21:29:27

a jedlikben velünk kezdet de elött még volt 1 évig máshol, leglaábbis az MI6 ezt jelntette..

Gerely · http://wwww.gerely.szunyi.com 2008.12.20. 21:33:42

@Ikrény: miaz h miattam?? bottal sem piszkálnám =( nem a mostani két napra gondoltam te farok hanem általában ha olvasnád és értelmeznéd miket írok a postra kommentben akkor megértetted volna! :( @weinie: a voki akiban tanított de eljött mer n sokszor késett a fizu, első gofripartin mondta

weinie4 · http://weinie4@gmail.com 2008.12.20. 21:42:10

voki mondjuk kb csőd szélén áll, kb fél éve-éve volt is cikk h kb becsukják az össze iskolájukat..

Gerely · http://wwww.gerely.szunyi.com 2008.12.20. 21:49:28

jaja a környékbeli falvakban is vannak iskoláik és azokat visszadobták az önkormányzatoknak...

Andi 2008.12.20. 23:13:27

Én most nem bírtam magammal a koncerten, ez van... :) (Sprite :D )

weinie4 · http://weinie4@gmail.com 2008.12.20. 23:38:42

off Cherry Coke! Yes, OKÉ! ON

Ikrény · http://ikrenyblog.szunyi.com 2008.12.21. 15:39:09

Nem azért írtam oda a neved, mert tuti ráhajtanál, de úgy látszik, nem esik le :D Segítek: rendes. Mire is szoktál asszociálni ebből a szóból? :P Én meg nem ebben az értelemben gondoltam úgy, hogy rendes, remélem érthető :) Tanuláshoz: tanít ő (legalábbis próbál), csak mi nem tanulunk. Ennél fogva nem az ő hibája lesz, ha szarul sikerül az érettségi.

Gerely · http://wwww.gerely.szunyi.com 2008.12.21. 15:58:11

jahát bazi nem csak én asszociálok jobb pillanataimban erre a bizonyos mozdulatsorra.. :D hát igen, nem is akartam rá fogni.. csak megfogalmazódott bennem hogy nem ártana egy kcsit tanulnomis
süti beállítások módosítása