About weinie4

2008.12.04. 17:08

Mivel már pár napja nem volt rólam semmi, csak winfos és társai, gondoltam hogy ma beújítok valamit, és majd jól emgmondoma frankót hoyg mi van velem.
Hát az a frankó, h nincs semmi.
Holnap már péntek, amit nagyon várok, mert végre lazulás, és semmiből nem irunk, nem felelünk, no para, csak lazítás, dután meg végre hullám, ahova elvileg most sokan jönnek, aminek szintén nagyon örülök. Már kell egy kis happy dopping mert az utobbi napjaim nem voltak túl rózsásak..
Andival már néha beszlünk aminek azért örülök, mert én nem úgy akarom felfogni ezt h akkor utáljuk egymást, és akkor keresztbeteszünk egymásnak stb.. csak már nem vagyunk a legjobb barátok..
Az az igazság h qva fáradt vok, mert tegnap fél 2 kor feküdtem le, és ma dután se pihiztem, szal kóma feeling..
Asszem lesz egy kör dr house, amin kb elalszok, aztán felkelek mondjuk úgy 22 fele, megint fent vagyok 1-2 ig azt alszom tovább.. :D
Most megyek, ha találok valami izgit akkor írok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr21989405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikrény · http://ikrenyweb.extra.hu 2008.12.04. 20:09:56

Milyen vendégkönyvet ütöttél te itt össze Weinie? :D A "legutóbbi kommentek" widget elárult :)

weinie4 · http://weinie4@gmail.com 2008.12.04. 21:37:51

érdeklődünk? érdeklődünk..? :D

Ikrény · http://ikrenyweb.extra.hu 2008.12.04. 21:57:50

Igen, érdeklődünk :D Amúgy megnyílt a regisztráció, ha akarsz, lépj át, de mint olvastam, nálad nincs probléma a bloggal. Azért a cím: http://okhost.eu
süti beállítások módosítása