Mindbreak :: Lyridol

2008.11.26. 18:59

A dolgok nem változnak, a szép nem lesz szebb, a csúnya nem lesz szebb, a ihlet nem lesz üres tér. Rájöttem hogy nincs mit mondanom, mert a szavaim nem fejezik ki a vágyaim, és a jelenem.
Az andalító sötétség körbevesz, és a szörnyek már másznak elő rejtekükből. A vér szaga csábító, és már a behegedt sebeket is megérzik. A sűrű fogak sercegése a bőrbe marva éles sikollyá fajul, miközben az esőcseppek csendben verik az ablaküveget, és mire az apró vágások mély sebekké érnek, az esőcseppek is átszakítják az átszakíthatatlant...
Már nem véd semmi. A vastagon ömlő esőben ülök és vacogok. A körülöttem álló aquáriumok méla, bús, és ijesztő tekintete a mélybe sodor, és a tűz martalékává válok.. 
A lángoló percek csak nem múlnak.. A bőr kezd bizseregni, majd pezseg.. A lassú zene kibontakozik és egy gyors váltással lángra gyúl a már mozdulatlan test.
Nincs ki jöjjön, és oltsa tüzemet. A ház kihalt és az eső után csak a szakadt fekete rongyos függönyöket csapdossa a szél. Az aljuk még a tűztől rojtos, a tetejük pedig szürke a füsttől felhordott vértől izzik amit a még a szemerkélő eső sem tud kimosni.
A csonkított test a kavicsokon vért ereszt, mely a padlón folyva szép lassan csordogál le a lépcsön. Közben megcsillanik rajta pár bajlós fekete szempár, de nem emberi mivoltú...
Mire leér az útra szine már bíborból feketés vörösre színeződik a világ minden bűnétől...
Az eső már rég odébb állt, de a sötétség még hatalmában tartja a házat, és mint valami mágikus köd, körbeveszi. A fekete macskák néma lelke kószál csak a házban és várják hogy gazdájuk hazatérjen, de már nincs remény. A komor lelke már csak emlékként járja át a ház sötét zugait, és keresi hova tűnhetett a párja...

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr891989376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikrény · http://ikrenyweb.extra.hu 2008.11.26. 19:56:50

Hmm... Első pillantásra azt vettem ki belőle, hogy megint vagdosod a kezed :D :S

weinie4 · http://weinie4@gmail.com 2008.11.26. 19:58:09

a vér nem mindig vér...

Ikrény · http://ikrenyweb.extra.hu 2008.11.26. 20:13:34

Jogos, főleg ebben az eszement stílusban :D Ami miatt erre gondoltam: "A bőr kezd bizseregni, majd pezseg." Ejj, nem vagyok én olyan "zárlatos agyú", hogy meg is tudjam érteni, amit írsz ebben az állapotban :D Legalábbis nem mindig megy.

Gerely · http://www.gergoe.extra.hu/blog 2008.11.26. 20:30:11

laza, de van pár hmm érdekesség, pl olykor olykor már megjelenik előttem a magábafordult író, majd ezt az illúziót széthessegeti a mindennapokban gyakran használt hát ijen utalószófélék ha érted, de azér nekem teccik és nem akartalak fikázni, ez jóindulatú kritikaféle akart lenni de az a baj h nem értek az ijenhez tehát nem mondhatok kritikát

weinie4 · http://weinie4@gmail.com 2008.11.27. 01:00:16

..ha kevés is elég, minek mondanál többet..???
süti beállítások módosítása