USB 3.0??? - Windows7

2008.11.23. 12:36

USB 3.0

Pár napja láttma indexem h kész az USB  3.0, ami nagyon jól hangzik de picit uutánna olvaastam, sé hát  lesznek ezzzel még  gondok.
Úgy értem hogy a dolog mire bejön haszálatba  az még 5  év kb. Gondoljunk csak bele h az USB 2.0 még 200 ben jeelent meg, és ennek ellenére z 1.1 még mindig hazsnálatban van, sőt naggyon sok progi/hardware ennek a framejét használlja..
Ergó az 1.1 min 10-115 éves, de még mindig azt aa szutyykot használja a nép fele.
A kivitelezők aazt mondják h 2010 re keerülhet az újj szabvánny a "polcokra", de a microsoft meg azt nyilatkoztta hoggy nem tuti h ők be tudják aplikálni a new fícsört a W7-be..
Ha nem sikerül nekik akkor megint váárhatunk egy évet  az sp1-re amibe még nem is bizti  h belekerül.., legrosszabb esetben pedig az új wiindowsig... (2013) 
Itt a teljes cikk aki kiváncsi.
A Windowsos rész pedig a folytatásban..

 

Windows 7

Szintén indexes doolog, meg a saját hülyeeségeim. Szóval windows 7. Eggyenlőre nagyon úgy tűnik hogy jó móka lesz ez a new or. Amiket olvastam róla  eddig hogy jóval gyorsbban bootol majd, mert a sok xart amit indiáss után nem használsz (mindenféle ratyii alkalmazás)  azt nem közvetlen iinddítás után indíttja hanem késöbb mikor majd használni akarod. Sztem ezz tök logikus, és igy akár 30 sec is spórolhható, vagy akár még több is.
Kinézetre a  rendszer olyan mint Vista, (vagy mint ahogy a Vistánakk ki kellett volna néznie..), szóval én már várom.
Azt irták róla hogy 2k9 januárban már lesz béta, szal úgy érzem én kipróbálom.
Apropó béták..
Ilyenkor mindig mindenki szidja a rendszereket, hogy a béta még nem kóser, de én személy szerint még soha nem tapasztatam hogy rosz  lett volna...
Ténylegn nem.
Edddig ami béta volt és xar volt  az MSN volt , de más nem... :D
Moost megyek még picit mókuskodok géppel, meg hajmosás aztán dután majd még irok..

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr921989367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerely · http://www.gergoe.extra.hu/blog 2008.11.23. 14:30:06

2k9 lol :D hát én is kíváncsi leszek rá meg ara is h nem keféli meg úgy a gépet mind a vista?...

weinie4 · http://weinie4@gmail.com 2008.11.23. 16:51:03

elvielg kevesebb fogyaszt majd mint vista..
süti beállítások módosítása