Blog upgrade/update

2008.11.22. 22:56

Mint azt láthatjátok a blog kinézete picit emgint változott, de a lényeg nem ez (nem cska ez)
A sidebar rész is alakult, 1 ről 2 re, ami azért jobb mert többinfót láthattok egyszerre a blogról, na és persze visszatérhetem én is a régi skin(narancs-fekete) 2 sávos oldalsávjáról az ittenire :)
A szokásos dolgokat találjátok továbbra is, picit kibővülve: legfrissebb kommentek, gravatarokkal, képek, stb..
Ha már képek:
A képek részleg is rendbe lett rakva mert a költözés során picit öszekuszálodott a rendszer és nem oltak jók a likek/nem voltak feltöltve a képek sem.. ..de ezeke orvooltam (jelenleg is folyik a feltöltés).
Távábbá újra müxik a "tovább" gomb funkció, szal ha a régi postok között leskelődtök akkorsem fogja széttolni az oldalt a tag.
A képek feltöltése miatt a postokban látható képek (régi postok) néhol mások lehetnek (a galléria id-k változtak, és nincs kedvem psotról psotra kijavitani, csak a képek oldalon tetem meg..)
Más nincs :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr691989365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása