No milk today...

2008.10.25. 18:20

Ma nincs post, sorry..
Beteg vok, taknyom nyálam összefolyik, és semmi kedvem sincs..
Holnap leírom mi történt, de addig ki kell bírnotok..

off
Leszedtem lost első évadot szal msot lost maratont tartok, majd holnap erről is beszámolok.. :)
on

Jo8 mindnekinek.. :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr521989280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikrény · http://ikrenyweb.extra.hu 2008.10.25. 19:09:16

OFF Na végre betöltött ez a fránya oldal... Megint rosszalkodik az extra, kb. 5 percet váram, hogy bejöjjön végre a kommentelés... ON Szóval... Először is jobbulást Weinie barátunknak :D Másodszor: Örülök, hogy elkezdted a Lostot :D Ha a realitást kedveled, akkor az első két évad fog tetszeni, ha meg elrugaszkodnál a földtől (tehát csipetnyi időutazás és egyéb sci-fi elemek), akkor a többi is bejön majd :D Kíváncsian várom a véleményed a Sorozatok Királyáról (nem én neveztem el így, hanem a Sorozatjunkie kommentelői) :P

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.10.25. 19:12:28

..nálam ház bácsi az isten :D lostról még nem mondok semmit, majd az első 10 rész után.. (még 3 óra.. :D )

Ikrény · http://ikrenyweb.extra.hu 2008.10.25. 19:34:23

Hidd el, a Lost még Ház doktorbácsival is vetekedni fog, legalábbis ha bejön a stílusa. De igazán nem is lehetne összehasonlítani őket, mivel a House-nak nincs igazából összefüggő története, maximum átívelnek a szálak néhány epizódon. Lost-ban ez másképp van, ott minden kötődik mindenhez, példaképp említeném a szörnyet: hiába vezetik fel már az első részben, tényleges választ csak a sorozat legvégén, a 6. évadban adnak rá, addig marad a találgatás. Meg itt a szereplők is kapcsolatban állnak egymással, még ha nem is tudnak róla. Rengeteg ilyen dolog van, amire érdemes figyelni, mert bármi kisülhet belőle :) Sok sikert a maratonhoz ;)
süti beállítások módosítása