Knight rider pilot

2008.10.04. 20:03

Ma rászántma amgam hogy meglesem végre az új knight rider film pilot részét (bemutató epizód).
A film nem a réginek az ú feldolgozása, hanem az régi folytatása.
Nem akarom lelőni a poént, csak annyit, hogy az új főszereplőről kideürl h a híres Michael Knight fia, aki autóversenyző ( itt picit hasonlít a száguldó vipera szenysorozatra.. ..ott is felkérnek egy autóversenyzőt..) 
Szal kiderül h valmi über very zseni prof. (kb. vissza a jövőbe jellegű Emett Brown ) kifejleszt valmi speci nanótechnológiás rendszert és ezt felhasználva megépíti az új Kitt 2000 -et (nem értem miért kitt 2000, a 2008 logikusabb lenne, a rlz date alapján.. )
Természetesen emgpróbálják ellopni a terveket, és meghal egykét családtag is h mindenki szomorkodjon, de a színészi alakítástól nem kell sokat várni..
Pl szivenlövik a nőt (vagy talán tüdőn) és egy kb 5cm átmérőjű körbe érzik (véres a felsője) és akkor szívhezszóló, megbocsájtások, sé "szeretlek" aztán meghal.. 
Kérdem én: nem vérezne az jobban? a tüdőlövés az pl gecire vérzik azt tudom, de kétlem h a szívlövés is csak horzsolás jellegel szivárogna... :S
A film egyébként akciódús, izgi, száguldozós, na persze látsik azért h kb 1:20 órából 90 perc számítógép, de hát ma ez van.. :D  De tényleg élvezhető, és izgi. Mindezeket félretéve megéri sztem meglesni...
Aki teheti töltse..
Értékelés: 7.5/10

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr691989224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balage · http://mrbalage.extra.hu 2008.10.04. 21:56:33

Ez nem a sorozat? Vagy lesz belőle film is? mert akk el vok maradva. ^^ annyit tok a sorozatról, h kitt egy mustang. jah megnéztem ma azt a futós filmet amit mondtál, jó volt sztem.

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.10.04. 22:03:07

ez sorozat lesz, csak a pilot rész az a bevezető.. és mivel 40 perc kevés let volna levezetni a történteket, ezért 2 résznyi anyagot nyomtak le egyben, és ez lett a pilot.. A RUN FATBOY RUN, AZ MEG BETEGES.. :D
süti beállítások módosítása