Balage pink-slip

2008.09.12. 00:23

Ma (pontosabban tegnap) picit sajnáltam Blagét, mert Szilágyi kitalálta hogy Cinky el kell vinni holnap(ma) partizni, és h majd Balage, elhozza/viszi mert ugyis van jogsija.
Természetesen Balage megjött és Szilágyi rögtön közölte h van egy "ötletünk" (mintha enyém lett volna) és h majd Dani elmondja..
Na persze én tudom h Balagének már a töke tele van a fuvarozással, meg h mindenki ezzel cseszteti h ide vigyen, oda vigyen.. ..és pont ezért xar volt h Szilágyi így rámtukmálta a feladatot.. :S
Erre nagy nehezen elmondtam, de Balage várhatóan kiborult és leosztotta Szilágyit h mi az h mögötte szervezkedik..
Szerintem Balagének leesett h valszeg nem én szerveztem, vagy csak jobban esett neki Szilágyit szapulni mint engem, nem tudom, de tény h igaza volt.
Én se birnám ha mindneki engem baxtatna, h légyszi dobjá má el ide, meg oda..
Egy dolog a benzin, másik dolog meg az h miért feltételezi azt akárki h Balage (vagy akárki más akinek jogsija van) az csak egy csettintésre ugrik.
Megint más dolog az ha ő ajánlja fel, ha pl utba esik, de az h a háta mögött szervezkedni..
Nekem se esik jol ha valaki feladatokat talál ki nekem.. :S 

Más:
Ma meg ugye ment a forró drót hogy péntek hullám, és akik szoktak jönni szóltak is egymásnka, meg szóltam pár embernek hogy jöjjön ha akar.
Igaziból ez nem zárt körű, de mégis csak egymáson szóláson alapul, és pl vadidegenek nem jönnek.
Erre beszélek vaakivel Ricsi odajön és nem si értem miért vagy hogyan, mert soha semmikor nem hivjuk (mert sztem senki nem ismeri/bírja) erre : Mikor mentek, mert megyek én is! (vagy valami ilyesmi)
Nem kéne hogy ez fura legyen, de az volt, mert olyan mintha egy vadidegen odajönne és azt mondaná h "vazze! ma parti van... ...gyere teso barugunk!" 
Szal nem értettem miért is akar jönni ha igaziból senkivel nincs igazán jóba a társaságból..
Na meg ki a rák hívta?
Én személy szerint nem birom, mert érdekember.. :S (mint ahogy én is.. de én bevallom.. :D )
Szóval érdekes volt.
Most lépek, mert fél 1 és még nem zuhanyoztam, nem mostam hajat, stb.. :D
Szal go, aztán holnap irok h milyen volt hullám.. :D
Bye all!
Jo 8!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr221989181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikrény · http://ikrenyweb.extra.hu 2008.09.12. 15:00:33

Hát igen... Ricsi olyan érdekes ember :D Tesin séta közben elég jól el lehet vele dumálni, meg úgy általában is (nem mint ha fú de sokat beszélnénk). Engem csak az zavar, hogy ha adok neki egy DVD-t, akkor azt pár hónap múlva látom viszont, mert egy hétvége/hét alatt nem tud megnézni 6*42 percet... És ezt már tavaly is eljátszotta, akkor is megkapta a lemezt május végén/június elején, és csak szeptemberben kaptam vissza. Most szintén ez volt. Mindig jön a kifogás, hogy meccs volt, meg nem értem rá, meg elfoglalt vagyok... Ilyenkor meg kell mondani, hogy bocs, nem néztem meg, nem tudom, mikor lesz rá időm, de amint tudom, meglesz. Ennyi. Nem kell a duma :D Amúgy alapjáraton jó fej, engem csak ez a sokáig húzósdi zavar :)

Balage · http://mrbalage.extra.hu 2008.09.16. 17:59:24

Nah végre jó a gépem és ide is eljutottam, miután belaktam a gépet. Igen, hát nagyon felnyomta kore reggel az agyam a gábor ezzel. 1. jogsi 100 pénz, le lehet rakni, korán kell születni, aztán gáborka majd oda megy ahová engedik. esetleg vmi felvezető szöveg nem ártott volna. Kérés és kérés között is van különbség. A vidd el a cinkyt a kórházból és a nem tudnád elhozni pénteken között ott a grand kanyon... Ha esetleg olvasod Cinky nem temiattad nem vittelek oda, mert gondolom ha olyan fontos, mitzomén anyud dolgozik nem ér rá, te meg minél hamarabb ki akarsz kerülni onnan dobsz sms-t h pls vigyél haza, akk ha van itthon kocsi meg engedik is, akkor szívesen odaviszlek gipszelt lábbal ahová szeretnéd. Dani, no harag, egy percig nem gondoltam, hogy te találtad ki vagy ilyesmi. akartam is du írni msnen, mert láttam rajtad h picit magadra is vetted, csak szar volt a gépem, két fagyás között, éphhogy mailt néztem.

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.09.16. 19:21:29

Én viszont teljesen megértelek, és tényleg tök bántó lehet h mindneki hirtelen rádszáll.. :S Meg amiket mondtál h volt o társad is.. :S Szóval még 1* sorry.. Nade! Péntek hullám! JEEEE :D
süti beállítások módosítása