1. nap

2008.09.01. 18:12

Reggel koránkelés, ami egész könnyen ment, de aztán futánra már nemv olt őszinte a mosolyom.. :D
Amugy ez cseles, mert ugye a nyári időszakban kb 1-2-3 kor feküdtem és így pl tegnap este 10 kor gecire nem voltam fáradt.. ..na most ez nem azt jelenti hogy akkor nem kell lefeküdni, mert amugy meg 6:40 kor kelek.. :D
Szóval 10 kor elbúcsúztam mindnekitől msn-en és elhatároztma hoyg most akkor fürdés, stb.. ..de aztán még neten kávájogtam egy darabig, szal megint fél egykor feküdtem le, és szinte biztos voltam benne, hogy nem fogok tudni felkelni... ..de aztán mégis sikerült..
A suliba menet még bedobtam egy energie drinket és máris felpörögtem.
mindenki azzal lett elfoglalva hogy milyen színű a hajam ahogy beértem a suliba, és hát volt pár ember aki azt hitte h ő lesz a "viccesfiú" ha ő msot beszól nekem.. ( ..azok véleményére egyébként sem adok akik feszítős képeket raknak fel wiw-re és Helfiger nevekkel dobálóznak..)
Szóval értek atrocitások, és el is gondolkoztam hogy tényleg jó-e ez nekem, de aztán rájöttem h ha nekem tényleg ez tetszik akkor miért futamodnék meg előle..??
Mugy hosszútávon valszeg nem fog működni ez a festős dolog, de ez nem azt jelenti hogy nem festem be mégegyszer..
Visszatérve a napra.
Egész jó volt leszámítva a nagymenő alakokat. H őszinte legyek a mi osztályunkban is volt pár fura arc, aki a nyár alatt azt hitte h ő lett a Jani, de asszem kár is ezekkel foglalkozni. (Méhe pl nem is köszönt..)
Ennyi..

A tantárgyak egész jók, az órarend is, de jövő héten változik, szal hiába is tetszik a mostani, még hétfőig lesz ez, és utánna ugrik..
Első óra: angol. jó volt, beszélgettünk, és rádöbbentem hogy amióta végeztünk a sulival, és mióta egy szót se szoltam angolul, azóta elég jól visszaestem, szal majd ki kell valamit találni.. :S
Enikővel ledumáltam hogy novemberben megyünk vizsgázni, de egyenlőre szeretném titokban tartani.. (akkor mnek i irom ide..???)
2. óra: magyar: a helyetesítő tanár egy diktátor, és elég érdekes lesz veled, de úgy tünik h engem bír.. (..ki ne birna engem.???? -fel merül a kérdés.. :D )
3.óra magyar: - || -
4.óra tesi: semmi változás.. holnap már megyünk futni.. mókás lesz.. :D
5. óra matek: Burnóczkiné.. asszem több jellemzés nem kell.. :D
6. óra: Közgáz: Garcia, bűz, semmit tevés, "lejjjjebb az alapzajjal!!!", "csendesebben vígadjanak!!!"
7. óra: Jog: Törpekommandó! Saáry Tiborné, a kis geci.. :D Szivatós egy luvnya.. :S  Sztem utálni fogom.. :D

Hazafelé még vettem átalakítót jackhez, mert kell.. meg betértem mekibe egy sjatburira mert már 1 éve nem ettem (mugy kb tényleg..)
Nem hiszem h ideén rendszeresítem, mert drágább lett.. ..tul sokszor néztem meg a Super szie me -t h ne tudjam mik a következmények...
Hazafelé beléptem hulámba is h megmondjam hol leshetik meg a képeket.. :D
Ennyi..
Most megyek.. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr581989149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikrény · http://ikrenyweb.extra.hu 2008.09.01. 19:22:47

Honnan veszed, hogy változni fog? Én úgy tudom, hogy csak lehetséges a módosítás. A kettő nem ugyanaz :D Jó ez így, csak a kedd első órát kéne elcserélni valamikor későbbre...

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.09.01. 19:25:23

angoltanárunk miatt kell uj orarend.. mondta.. szal tuti h változik.. :D

Ikrény · http://ikrenyweb.extra.hu 2008.09.01. 20:04:02

Ó hogy a fenébe... Akkor jóformán a fél iskoláé változni fog, ha a legrosszabb eset lesz :D

Balage · http://mrbalage.extra.hu 2008.09.02. 13:22:59

Kevés embert utálok az osztba, de méhe köztük van...

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.09.02. 14:23:51

én nem utálok senkit (eddig), sőt lehet h a Méhe se akart bunko lenni csak tényleg épp nem figyelt vagy mit tom én.. ..most csak a hajam miatt vok oda picit.. ugy értem hogy számítottam rá h 1 napig baxogatás lesz,de ma már nem vártam.. ..és ma is kaptam kritikát rendesen..

Balage · http://mrbalage.extra.hu 2008.09.02. 17:29:49

De csak a gábor baszogat, leglaábbis én csak tőle hallottam ma, azzal meg ne foglalkozz.

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.09.02. 18:31:59

na ja.. ..holnapra kivasalom és bűnhődhet a nép.. off mindjárt jön a post a gazdasági vizsgáról on

Ikrény · http://ikrenyweb.extra.hu 2008.09.03. 19:56:42

Először kicsit fura volt a hajad, de meg lehet szokni :D Elsőre nagy meglepetés, de aztán már nem is foglalkozik vele az ember. Saját stílus, neked tetszik, más meg fogja be, nem az ő feje van a tiéd helyén :D

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.09.03. 20:03:07

..addig jo.. Szilágyi fejével.. :S :D
süti beállítások módosítása