Picit ki vagyok akadva emrt a vista még mindig elég gyerekcipőben jár és természetesen van minden, csak ahogy kidobja  akereső, az csak 32 bites, és xp re való szal akkor még 10 perc keresgélés és csak ugy van driver, meg ilyenek...
Segáz..
Most pl azzal xopom a faxt hogy mikrofosték kitalálták h az audió vezérlőbe ne azt tudd beállítani h mi mekora hangerővel (értsd: center, bass, front, suround,), hanem a programok hangerejét egyenként tudod szabáloyzni, ami cseles, és biztosan nagyon hasznos pl mikro filmezek és mindenki zargat msn-en akor csak msn sounds mute és kész, de egyébként xar, mert zenét pl csak stereoban tok hallgatni, természetesen bass nélkül, ami már nem oylna mókás..
Ez mind nem lenne gáz ha mondjuk a vista 1 hete jött volna ki és a fejlesztők most dolgoznánka rajta, de sajna már lassan éve piacon van, és nem csak nekem tünt fel eza  hiba (a sok msá között) hanem kb még pár ezer fórumózónak.. (és most csak a magyarokról bezsélek..)
Elvielg most jön lefelé egy driver ami jó, de pl az alaplapom honlapján semmi driver ne volt ami pl vista kompatibilis.. mi ez te?? hová süllyed a világ.. egy pesti fórumozótól kell megtudnom h van már újabb driver mert máshol nincs fent, és akkor vlami noname oldalról töltöm.. :S
(Jo mondjuk tegnap elött jött ki ez a verzió, de pl ma is néztem már az oldalt, és ma se ovlt még kint.. :S )
Na megyek checkolni, majd update h mi is ez.. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr921989145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása