Sly Sparrow üzen!

2008.08.27. 17:51

Majd fél óra mulva üzen, mert most weinie fáradt sé nincs kedve leírni h mit.. :D
-update-
na szal az a helyzet hogy irt a nőci hogy van egy kis komplikáció, mert történ egy kis baleset (leejtették a menyasszony szöktetés közbe és összetörte magát.. :S ) ezért ugyan továbbra is ő a magyartanárunk, de csak októbertől, mert addig még lábadozik :S
Azért sajnálom szegényt, vagyis nem is "azért", hanem tényleg.. Mi az h az ember pont akkor töri magát össze mikor a legboldogabbnak kéne lennie..

Szóval a legjobbakat Tanárnő!

off
a tanárnő az egybe van nem..? Tegnap ezen vitatkoztunk Andival.. :D
on

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr501989137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ikrény · http://ikrenyweb.extra.hu 2008.08.27. 23:20:47

Hát ez szívás :| Kik voltak azok a bénák, akik elejtették? Pedig nem is egy "nehéz eset"... Mihamarabbi jobbulást neki! Amúgy a tanárnő egyben van, én legalábbis úgy szoktam írni. Szerintem a tanár úr van külön, de előfordulhat, hogy mehet egybe is :D Tanárúr, tanár úr... Tudja fene... majd utánanézek :)

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.08.27. 23:52:09

Andi azt mondta hogy a tanár úr külön van (szerintem is) és ezen alapulva a tanárnő is, de akit eddig megkérdeztem az mind azt mondta hogy egybe van..

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.08.28. 14:01:46

Szia Dani! Köszönöm szépen, h eljöttetek az esküvőre és a szép ot is! Gondoltam leírom egy megbízható embernek, mi lesz szeptemberben. Menyasszonyszöktetés közben történt egy kis baleset: leejtettek, eltört néhány csontom nem vicc, tényleg. MÉg pár hétig nem szabad sokat mozognom, ezért egész szept-ben nem leszek. Biederné tanárnő fog helyettesíteni, sok kitartást és türelmet/idegszálat hozzá! Összesen 4x4=16 órát fog tartani ő. Légy szíves ezeket mondd el a többieknek is! Köszönöm, és októberben találkozunk! Szia! Knausz-Havasi Szilvia
süti beállítások módosítása