Pörgős - forgós móka

2008.07.29. 21:35

Na akkor egy kis ízelítő a mai napomból:
Felkeltem reggel többször is de a végleges 1. ás verzió az ugy fél 10 körül alakult. Egy kis Sirhant művek, konkrétan 2 rész, de közben elkezdtem leszedni a második évadot is, ami közbe már lejött.. Szóval sirhant művek..
Majd irt Cinky hogy be kén már fizetni a tk pénzt mert 30 ig lehet és ma 29-e van.. :S Szóval Cinky jött féldélre és go be unicreditbe.. Ottsikerült mindent elbaxnom amit lehet, de miután már a jo nyomtatványokat töltöttem ki, rögtön minden jo volt.. :D
Szóval akkor utalás megvan, erre mondja a nőci hogy holnap akkor már utalják is.. Szal ennél passzentosabb nem is lehetne a dolog.. :D 30-ára ér oda a cash.. :D
Ezek után go vissza, majd kb volt még 40 perc indulásig.. Mert ugye 14:00 kor kezdjük a röpit. Még átmentem boltba piáért, aztán már jött is Kasza, meg Gery. Cinkyt végül a parton szedtük össze.
A pályánál még várni kellett picit a Bencére, (mert ugye ő hozta a labdát) de hát addig picit tudtunk dumálni :)
A késöbbiekben csobbantunk is, meg játszottunk párat a többi parton lévő bandával.

Utoljára egy jedlikes bandával röpiztünk.. ..hát nem hiába.. ..a jedlik mindig mindenhol ottvan.. :D
Röpi után megint bolt, mert ugye kellett a koffein.. ..meg az ice tea.. aztán go vissza hozzánk. Hamarosan Gery is csatlakozott hozzánk, (Kasza, Cinky, weinie).
Kis partiduma, majd mindenki emnt dolgára. Geryvel még picit dumáltunk, de aztán ő is ment.. :D
Jelenleg leköt az msn, szal megyek is..

Még itt egy ksi zene:
Uninvited (Radio Edit) - Freemasons

Hirtelen sztem ennyi, még majd akarok ir

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr791989069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andi 2008.07.29. 23:43:34

A tk pénzt nem aug. 30-ig kell befizetni? :O Ne már!!! :O
süti beállítások módosítása