Six feet under

2008.07.27. 21:06

A post végén van egy videó, amit igazibola  zene kedvéért tettem be, szal jobb ha még most bekapcsolod, míg olvasgatod..
Érdemes végigolvasni...
Kiváncsi vagyok hogy ilyenkor kinek mi jár a fejében..
Na és a tovább után itt a post..
Teljesen kész vok, ami nem újdonság Niki miatt, de most már 2 dolog miatt vagyok teljesen oda meg vissza..
Még mult héten Ceka javasolta hogy kezdjem el nézni a Sirhant műveket és hát teljese kész vok.
Most mindenki rögtön arra gondolhat h vajon jobb e mint Ház bácsi, mert ugye nekem az a kedvencem, de egyszerüen nem lehet összehasonlítani..
Housenak vidám, és xarkasztikus humora van.. Ez pedig picit mélyebb dolgokról szól, és az első részben meghal a főszereplő családből az "apuka" és így már az első rész rögtön úgy indul hogy egy temetésen találod magad..
A legmorbidabb az az hogy a családnak egy temetkezési válallata van, és a papát a temetés elött a saját fia kezdi el kitömni, meg kibalzsamozni, meg stb..
Nagggyon beteg..
Ezt most ne úgy értsétek mintha egy nekrofil pornót néznétek, és h ez nem normális, hanem ugy hogy egysezrűen annyi mély érzés van benne hoyg 2 rész után teljesen kész vok a filmtől.

Nem egy happy, vidám, és röhögős sorozat, de az első 2 rész után hajlamos vagyok azt mondani hogy Ház bácsi jobban teszi ha felmutat valamit az 5. évadban, mert a végén még leváltom a "kedvenc sorozat" posztról..

A film egyébként a Home Box Office prodokciója (HBO sajátkészítésű filmje), és hát valljuk be elég jóra sikerült..
Elöljáróban annyit hogy 9.0-át kapott imdb-n.. Talán nem véletlen..
Az egyetlen bosszantó a dologban az hogy tudom hogy mikor lesz vége, mert a sorozatot 2005-ben befejezték és 5 évad van belőle, pont ezért tudja az ember hogy véges a mulatság...
House-al ellentétben, mert ugye a house-ból most lesz az 5. évad, és a sikerességére való tekintettel nem lennék meglepve ha lenne 6-7 is...

Jelenleg az első évad 1 rész végén szoló számot hallgatom és picit magam alatt vagyok. A papám jár az eszemben aki jóár éve halt meg és akkor nagyon nehezen fogtam fel hogy mi is történt igazán, és igazibol nem is nagyon tudja az ember ezt gyerek fejjel feldolgozni (talán még felnöttként sem).
A sorozatot ajánlom mindazoknak akiknek valakijük már "jobb" helyen van. Ezek az emberek tlaán még inkább átérzik a sorozat értékeit és belátnak a mélyebben elrejtett dolgok mögé is.

Itt van egy kis zene, sajnos nem a six feet underből van összevágva, de immem-en csak így találtam meg...
Szóval inkább csak hallgassátok mint nézzétek..

Remélem azért nem rontottam el senki estéjét ezzel a postal. Gondoljatok valami szépre, és közben járjon az fejetekben hogy ha esetleg van valakitek aki, már nincs veletek, akkor ő biztosan figyel fentről :)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr221989065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása