Kaksi wc papír!

2008.07.25. 01:15

Tudom hogy sokakat megdöbbent  acím de olyna ideges lettem hogy hirtelen ki kell adnom magamból..
Anyám olyan hülyeségeken tud spórolni h az eszméletlen..
Olyan klotyópapírt vesz h nem lehet a perforációnál elszakítani, és az anyaga is olyan xar h.. ..na inkább mégse részletezem.. :D
Az azért már durva h valami már arra se alkalmas hogy az ember a hátsófelét kitörölje vele.. :D

Más:
Ma Adris napom volt és nagyon jól éreztem magam.. Már nagyon régen beszéltünk/találkoztunk és most jól kidumáltunk mindent.
A nőket/pasikat/hülyéket/ribancokat/szokásokat, na és persze csináltam egy csomó képet is.. (31) ..amit a folytatásban leshettek meg ;)
[gallery=16]

Na szóval nagyon jól elvoltunk. Mér Ricoékkal is találkoztunk akik leinvitáltak minket az albiba egy sörre... ..Rico msot se volt teljesen józan (nem mintha már láttam volna józanul..), szal szokás szerint Adri volt a fő célpontja, és nagyon tudni akarta hogy milyen a viszony ketőnk között... ...ameddig lehetett mi igyekeztünk húzni, de végülis kiderült h neki is van valkije, na meg az is kideülr h nekem is van egy kiszemeltem.. ( ;) )

Holnap megyek mamihoz ebédelni, majd anyuékat paterolom el itthonról, mert mennek valahova, szóal hétvégén kéne vlamit alkotni, de akik szoktak nagy partizosk jönni, elég sokan nincsenek elérhető közelségben. Természetesen lenne ember, de 2-3 ember miatt nem barmolom szét a házat.. ...a másik meg az h jelenleg nincs anyagi kapacitásom partit szervezni.. :S

Hirtelen ennyi, még átolvasom a kommenteket amiket ma irtatok és gózok alukálni.. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr291989060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása