How to make tattoo at home

2008.07.24. 02:02

Tudom hogy megint betegint betegnek fogtok nézni, dehát ez van ha weinie unatkozik.. :D
Amugy ez nem igazi tetkó, ez csak az eljárás ahogy a pók is csinálják (mint pl én is)
Ami kell:
- előre megtervezett minta (te rajzolod meg akármire)
- sütőpapír
-alkoholos filctollak (lehetőleg vékony hegyű)
- körömlakk lemosó
- alkohol tartalmú spray (lehet deo is, csak akkor bűzleni fox..)
- tű
- penge
- pár zsepi

A dolog úgy indul hogy megtervezel magadnak egy akármilyen mintát, majd mikor kész/kinyomtattad, avgy megrajzoltad akkor fox egy darab sütőpapírt és ráteszed a megrajzolt vázlatra..
A sütőpapír át fog látszani, így át tudod rajzolni a sütőpapirra a mintát ALKOHOLOS filcel.
Ha ez megvan akkor a kezedet, vagy a helyet ahova felrakod le kell tisztítani a körömlakk lemosóval (én azt használom mert mindenféle zsír sé szennyeződést letakarít, na meg mert ez van itthon)
Ha más "steril" a felület akkor fogod az alkohol tartalmú spryt és befújod vele a kezed, de azért okosan mert ha uszik a kezed benne akkor elmaszálódik a minta.. ..szóval csak módjával..
Ha már alkoholos a kezed akkor fogod a sütőpapiros mintát és a RAHZOLT FELÉVEL LEFELÉ , ugy hogy az alkohol a tintát érje, rárakod a kezedre. A sütőpapír elég vékony ezért szinte rátapad a kis alkoholtol a kezedre. Ezt követően a papirt felülről is megküldöd egy kis sprayel (én monitor tisztitó sprayt használtam) és egy zsepivel, vagy valami puhával rányomkodod egy fél percre...
Ezek után ovatosan lehúzod a mintát(sablont) Ha jól dolgoztál akkor a sütőpapiros minta átfogott a kezedre és ezek után már nincs más dolgod mint ismét alkoholos filcel (a hoszabb hatás érdekében) átrajzolni a mintát...
Ha minden jol ment elég faxa mintákat lehet összehozni pár perc alatt, és ha joféle filcel dolgozol 3-4-5 napig simán megmarad. (nyilván attól függ h mennyi zuhanyzol/izadsz/dörzsölöd stb.. )

Itt egy kis illusztráció a felszerelésről és a kész munkáról:
[gallery=15]

Aki van olyan beteg mint én az megcsinálhatja rendesre is de csak saját felelőségre!
A dolog annyiban modosul hogy mikor rajt van már a kezeden a vázlat akkor még újrarajzolás elött meg kell sebezni a bőrt (ha csak vonalakat akarsz akkor a legcélszerübb egy steril pengével dolgozni, mert annyira éles h szinte nem is érzed.. ..ha viszont nagy felületet akarsz akkor tűvel, ami macerásabb sé fájdalmasabb.)
A lényeg az h a friss sebbe kell a tintát belenyomni, vagy tintás tűvel/pengével dolgozni.. Természetesen csak alkohol alpú tinta ajánlott..
Aki mégis ilyenre adnáa  fejét az inkább menjen el rendes szalonba vagy kérdezzen engem.. :P

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr421989059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása