Full girls

2008.07.10. 01:20

Ma elég konkrét eg ynapom volt, mai úgy tünik h 25 órás lett a megszokott 24 helyet emrt ugy tünik h most végeztem és már hajnal 1 van.. :D
Reggel "korán" keltem mert jött haver h megbeszéljük h is lesz ez a balatonos xarság.
Ezek után mentem el az első "csajhoz" : mamánál ebédeltem :)
Jót dumáltunk, és kibeszéltünk mindent. Hiányozni fog az öreglány mig balcsin leszek, de komolyan.. :D
A mia második "szerzeményem" Andi volt. Mondjuk ő magától jött.. :D Együtt örültünk h sikerült neki a kresz, természetesen elsőre, na és persze ehhez az is hozzásegítette h az én padtársam ugyebár.. :D
Csináltunk/rögtönöztük egy kis gyors kaját, majd elindultunk városba Fanniért (aki természetesen késett..)
Andinak hamarosan mennie kellett, de mi Fannival még bent kovájogtunk kb 18:00 ig..
Fanni (ismét) hozta a formáját, és egszál kis rövidnadrágban és toppnak nevezett "melltartóban" jött be a Baross útra.. ...tudom most azt fogjátok mondani h miért szidom szegény lányt, de Andi látta Fannit és ha ez nem kihívó öltözet, akkor nem tom mi.. ???
ermészetesen voltunk cipőtnézni, meg ruhát, és meg kell dicsérnem (kellett volna, de nem tettem..) az össze rózsaszín cipőt, felsőt, polót, kiegészítőt..
Ezek után go rossmann, ahol emgnéztük h milyen lesz a Fanni haja ha befesti (mert be akarja festeni) azt mondja fekete lesz, de erősen nézegette a szőkéket is (ami lehet jobb, lenne bizonyos okokból, amiket itt nem kívánok részletezni :D )
Darabig még sétáltunk, majd elváltam tőle , go haza, kaja, pia, hajmosás, aztán Adrival találkoztam.
Ez is érdekessen sikerült, mert ugy volt h csörget ha itt van, erre amilyen az én formám, jöttek nagybátyámék, az egész család (Zoli, Barbi, Olivér, Bori ) na meg lejöttek anyumék is, és Adri úgy jött oda h kb az egész családon keresztüljöt, és furán vette ki magát mert mindenki ugy vette ki mintha Adri a barátosném lenne..
Szóval miután már a fél család úgy tudja h "Danikának új barátnője van" , már mehettünka  dolgunkra..
Sétálni mentünk  csináljunk pár menő képet, de az az igazság h semmi jót nem tudtunk öszehozni/legalábbis én nem nagyon.. :S
Elöször az is jo ötletnek tünt h sötétedés elöt sétálunk egyet az erdőben, de hirtelen ge*i sötét lett és semmit nem láttunk a fák között.. :S Mikor kikavarodtunk akkor még egy gyors pizza a dinyne helyett (mert dinnyeevésben állapodtunk meg ) Az utolsó rendelés a miénk volt a hulámban.. :D
Aztá go hozzánk, nálunk "gyertyafényes" vacsi, és kis zenehallgatás után letepertük egymást...
Be is vettétek mi..? :D Én jogyerek vagyok nem teperkedek cska igy.. :D
Szóval meglestünk pár videót utubeon majd mivel a leányzo nagoyn fáradt volt ezért elindultunk vissza hozzájuk. Nem engedem h egyedül kószáljon, mert sztem Cinky igy is neheztel rám Adri miatt, hát ha még hagynám h elrabolják az este közepén..
Szóval még jo ki beszélgetés mig elértünk hozzájjuk, ahol bucsuzkodás közben találkoztunk Gabcival aki szintén csajkisérésből jött visszafelé..
Együtt vágtunk neki a hazavezető útnak. Találtunk pár útlezáró bólyát amit Gabci "picit átrendezett" olyan alakzatba h még véletlenül se lehessen megkerülni őket (a kereszteződés közepén természetesen..)
Itt váltunk el, én jöttem haza.
Azóta túl vagyok egy bögre kakaón, kis iceteán, és kb 1 oldalnyi poston.. :D

Holnap elvieleg jön Andi és főzünk valamit, és átcsábítottam/átcsábítom Adrit is kajálni, de még semmi sem biztos, szal lehet h csak Andival főzünk.. :D
Hirtelen ennyi, majd még irkálok h mi lett a főzés vége.. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr1001989042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerely · http://www.ikrenyweb.extra.hu/blog 2008.07.10. 11:10:47

vuhuhúúúú graat Andi Jack neked meg jó csajozást ennyi

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.07.10. 14:08:50

... asszem maminak bejövök.. :D

Andi 2008.07.10. 16:09:24

Köszike Gergő!:) Dani: hát a négy nőből tuti csak neki... :D :D :D

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.07.10. 20:21:34

Kedves Szarka Andrea! Mondták már h milyen jófej vagy..? ? ? Legyen további szép napod!

Andi 2008.07.10. 21:33:15

Kedves Vadnagy Dániel!Igen, mondták már és TE IS!!! :D Ja és neked is szép napot! :) (jajj most nem ám haragszasz??? :O )
süti beállítások módosítása