The best (yet)

2008.07.08. 12:36

Hát hiába .. Paul Walker nem cicózik.. :D
Tegnap ugye dobtam egy postot h szedek egy filmet ami jónak tűnik és h őszinte legyek sztem az összes eddigi látott filmet alázza..
Egyszerüen tökéletes. (A címmel van egyedül gondom: Running Scared- na ezzel nincs semmi, a magyar cím a xar: Halálos hajsza... <- Paul Walker van benne és halálos hajsza..? (Halálos iramban-2fast2furius) szóval aki csak ezt látja az azt hiheti h ez már a 2f2f 4. része.. :D
Picit lehetnének kreatívabbak a címekkel kapcsolatban.. :D
Na de sebaj.
A rendezés és  a történet mesés (főleg HD ban) Már a film elején azt hisszük képbe vagyunk, mivel 2 perc után az ember nem gondolná h bármivel össze tudnák zavarni ennyi idő alatt, de mégis csak sikerül.
A film Joe(y)  "kalandjairől szól" ami egy titokzatos stukker körül forog..
A lényeg az h volt egy balhéban és nekik kellett volna eltüntetnie a fegyvereket, amiket el is relytett, csak azzel nem számolt hogy a fia és orosz kispajtása mindezt látta.. ..természetesen orosz pajtás elemeli a stukkert emrt az "apja" egy scumbag (ezt a filmből tnaultam, azt jelenti h fasztarisznya) és ezért elhatározza hogy amiért veri az anyját meg őt(Oleg) ezért kinyirja a fathert.. ..a dolog ott kezd érdekessen alakulni h father nem hal meg és ezen  a kölyök beparál és elfut. Innentől kezdve a fegyver kézről kézre jár emrt hiába van ugye nála, de egy 10 évestől még egy fegyvertelen is el tudja venni. Joe(Paul Walker) meg ugye hajtóvadászatba kezd, mert ugye ha a zsaruk elöbb találják meg a stukit akkor ő megy hüvösre... ...vagyis menne, de a haervjai is megtudják akikkel abalhét intézte, sé mivel az ő stukekrük volt, ezért ők inkáb kiiktatnák Joet a bulibol, cska h minden szálat elvarjanak. Igy joe őrült ámokfutásba kezd az életéért ami elég körülményes nyakában a zsarukkal FBI-al, az orosz maffiával, a korrupt zsarukkal, ja és a gonosz (ex-)munkatársak. De hogy megtlaálja Oleget a stukival (ami közben ugye már nem is Olegnál van) igy magával viszi fiát is , szal közbe még rájuk is vigyázni kell...

A film egyszerüen fantasztikus, és tele olyan effektekkel, amiről ugye tudjuk h számítógépes, de minőségi, és ha nem tudnánk h ilyet nem lehet csinálni kamerákkal, akkor tuti azt mondanám h igazi (magyarul: faxán emg vannak csinálva)
A történetet tovább erősíti h a kedvenc kocsimmal furikázik Joe (Mustang 67), na és persze a végén jön a csel (amivel már azt hinnéd hogy itt vége és több csel nem lesz, de azért még van..) szóval kiderül h Joe titkosugynök és 13 éve épült be.. ..és még a felesége se tud róla.. :D (Ugy látszik Paul W. csak az ilyen beépülős filmeket szereti..)..szóval kiderül h igaziból neki nincs vesztenivalója, mert hát ugyis tisztázzák, és csak azért van ez a hercehurca h a kis tökös mákos orosz törpét megmentse...
Ezek után jön aza rész ahol kideül h már az eljén összezavartak minket, mert itt derül ki h Joet meglötték és mindjárt meghal.. ..és meg is  hal, sé végre nem egy happy end film ahol a rosz elnyeri jutalmát a jófiú emg végre megdughatja a nőjét, hanem a rosszfiuk megmurdelnak, a jófiu is megmurdel, a nője meg maradhat a répánál, uborkánál, és egyéb hosszabb eszközöknél :D
Na de itt jön a végső csel.. ..kideült ugye h titkos ügynök az ipse, és hát titkosbácsik elintézték h csak ugy tünjön mintha meghalt volna, szal Joe bácsi mégis csak él.

Tulajdonképpen kaptunk egy faxa kis filmet, teljesen követhető(ám de cseles gondolatmenettel) és DTS hangal.. :D

A film: NAGGYON JÓ!!! AJÁNLOM!

Itt egy kis hivatalos ismertetés..:

Halálos hajsza (Running Scared)

Halálos hajsza
színes feliratos amerikai-német akciófilm, 121 perc, 2006 16 éven aluliak számára nem ajánlott Dolby Digital

rendező: Wayne Kramer forgatókönyvíró: Wayne Kramer operatőr: Jim Whitaker jelmeztervező: Kristin M. Burke zene: Mark Isham vágó: Arthur Coburn szereplő(k): Paul Walker (Joey Gazelle)
Cameron Bright (Oleg Yugorsky)
Vera Farmiga (Teresa Gazelle)
Chazz Palminteri (Detective Rydell)
Johnny Messner (Tommy "Tombs" Perello)
Michael Cudlitz (Sal "Gummy Bear" Franzone)
Alex Neuberger (Nicky Gazelle)
Karel Roden (Anzor Yugorsky)

És itt a trailer:

Mit szolnátok ha indítanék csak egy filmes blogot..?

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr371989040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása