Movie forward

2008.07.07. 19:17

Ma láttam egy tök jo filmnek a trailerjét. Vagyis még nem tudom h milyen, emrt még nem láttam, csak a traielrt.. ..de abbol itélve nem rosz, és imdb-n is 7.6 ot kapott, szal nem lehet nagyon xar.
Természetesen már jön lefelé.. (természetesen HQ-ben: Blueray)
Már a trailer megfogott mert a muse - time is running out című száma fut alatta, szal rossz nem lehet. (..eddig elegalábbis rossz filmet muse-os trailerrel még nem láttam.. :D )
Aki látta már annak kiváncsi lennék a véleményére, aki nem annak meg itt a folytatás.. :D

Halálos hajsza (Running Scared)

Halálos hajsza
színes feliratos amerikai-német akciófilm, 121 perc, 2006 16 éven aluliak számára nem ajánlott Dolby Digital

rendező: Wayne Kramer forgatókönyvíró: Wayne Kramer operatőr: Jim Whitaker jelmeztervező: Kristin M. Burke zene: Mark Isham vágó: Arthur Coburn szereplő(k): Paul Walker (Joey Gazelle)
Cameron Bright (Oleg Yugorsky)
Vera Farmiga (Teresa Gazelle)
Chazz Palminteri (Detective Rydell)
Johnny Messner (Tommy "Tombs" Perello)
Michael Cudlitz (Sal "Gummy Bear" Franzone)
Alex Neuberger (Nicky Gazelle)
Karel Roden (Anzor Yugorsky)

Joey Gazelle (Paul Walker) éveken át sikeresen élt kettős életet: egyrészt, mint szerető és gondos családapa, másrészt meg a New Jersey-i olasz maffia egyik apró láncszeme. Egy félresikerült drogüzlet alkalmával egy rendőr az életét veszti. Joey a gyilkos fegyvert - a maffia utasítása ellenére - elrejti a pincéjében, mintegy fedezetként a munkaadóival szemben. Ezzel Joey veszélybe sodorja saját magát és családját is. Joey fiának legjobb barátja, Oleg (Cameron Bright) rátalál a pisztolyra, és magával viszi, hogy végezzen erőszakos és drogfüggő mostohaapjával, Anzorral, aki az orosz Yugorsky maffia fekete báránya. Oleg elmenekül az éjszakába, nyomában az orosz és az olasz maffia könyörtelen embereivel, valamint Rydell detektívvel (Chazz Palminteri). Rydell egy korrupt rendőr, aki a pisztolyt arra akarja felhasználni, hogy a két maffia amúgy is szétesőben levő szövetségét végleg megbontsa. Eközben Joey, a felesége Teresa (Vera Farmiga), és a fia segítségével reménytelennek tűnő éjszakai hajszába kezd Oleg után.

Itt pedig a trailer zenéstül.. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr471989037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.07.07. 19:21:45

hátbatalpalós, action múvi :D
süti beállítások módosítása