Mire jó ha unatkozom..

2008.06.29. 01:47

Ha picit körbelestek akkor láthatok pár változást az oldalon belül.
A továbbig nem irom meg hogy mi is az amin változtattam, de annynit elmondhatok h sztem jobb lett tőle az oldal.
Annyira unatkoztam ma/tegnap este h picit neten keresgéltem és felleltem az imeem.com által nyújtot lehetőségeket, és ezeket igyekeztem is kihasználni...
Sztem még jobb mint flickr...
Na itt a tovább, mert már nem bírom tovább húzni..
Na szóval a blogtérkép részen rögtön feltűnhet a változás ha igazi weinie blogger vagy :D
A chat 2.0 ből hipp-hopp muzsika player alakult, de ettől függetlenül itt még mindig megtalálható a cbox ha esetleg szörnyen teccenének a zenéim, akkor azt ott jelezheted, de természetesen mint minden más oldalon ott is lehet a megszokott módon kommentelni.
A player kb 150 számot tartalmaz, s majd igyexem bővíteni. Mindenfélét találtok itt, ami nektek jól esik, és még azt is be tudjátok állítani h ismételje, vagy ne, vagy esetleg random rendszerbe menjen.
Ja és a számok melletti kis kijelölő körökkel még azt is be tudjátok állítani h melyikeket akarod meghallgatni/ismételni/random modba tenni.

A másik újítás a magamről részen van. A szövegen nem változtattam, aki ide jár, valszeg ugy se abból fog megismerni, de ha mégis, akkor beszúrtam egy kép prezentációt is, amit szintén az imeem tett lehetővé.
A wiw-es képeim vannak egyenlőre felrakva, de majd idővel még bővítem :)
Remélem nem veszitek zokon hogy néhányotokat bevettem a kis képvetítésbe ;)
Azért döntöttem az ilyen megoldás mellett, mert így én is könnyebben tudom szerkeszteni a képeimet(magyarán megmondva nem kell xarakodnom a html kódokkal) és kisebb helyet is foglal, a zene pedig még hangulatosabbá teszi. :)

Természetesen a partiképek továbbra is a rendes megszokott .zip vagy esetleg .rar formátumban lesznek elérhetők a képek részlegen.
Többet nem is írok, élvezzétek!
Ja és várom a visszajelzéseket, javaslatokat. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr181989011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jocee 2008.06.29. 16:53:07

Én is pont tegnap vagy tegnapelőtt bukkantam rá az IMEEM-re, egész jó kis oladl, csak az a baj, hogy a számokat nem lehet ingyen letölteni... :D

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.06.29. 18:27:17

..én modjuk egyenként álltalában enm si tölötök le.. mininova.org és jöhet az egész album lefelé.. :D
süti beállítások módosítása