Jackie a jófiú...

2008.06.19. 17:07

Ma megint terror.. Mondjuk most már inkább ilyen xarok bele kategória, de akkor is...
Felkelek, és mivel tegnap apu ismét ránk/rámparancsolt h pakoljunk én zuhany után rögtön bele is akartam magam vetni, de anyu ismét kifogásokkal jött elő..
1, "...jaj, már csak 20 perc van ebből a filmből, ezt még had fejezzem be.."
2, "...hú, már ennyi idő van.??? (mintha nem tudná..) ..be kell mennem a határőrségre a kajáért..."
3, "...amíg bent vagyok addig reggelizz meg!..."
4, "..(végre hazaért,de mire kimegyek hozzá addigra már másik filmet néz) ...jaj, mindjár pakolhatunk, csak épp a "barátnőm" van a TV-ben.. (na képzelem...)
5, "..most lemegyek a "jogász" barátnőmhöz h segítsen megbeszélni ezt a nyelviskolás dolgot..."

És ezzel már itt is a dután és még semmi pakolás.. ..természetesen ha én állok neki egyedül akkor: "...azok az én cuccam, mit rendzkedsz..??!!?? ...csak a halottak cuccait szokták elpakolni..  (na és itt van az h én vagyok a rossz, mert már anyámra is hullaként gondolok... (ami persze nem igaz..))

Szóval elment itthonról és megint semmi haladás..
De meguntam h apu mindig engem baxtat, szóval ahogy kilépett a lakásból rögtön elkezdtem pakolászni és ami a kezem ügyébe akadt azt rövid úton a szemetesbe juttattam...
Mire apu hazajött, csak azt látta h piciny fia gyöngyözik az izzadságtól, amit kemény munka által szenved el, szóval teljes siker :D
Természetesen nem aput akarom átvágni h gyorsan kis rend, mert már tényleg a tököm tele van az egész lakással...
Ráadásul ha anyu mégis pakolna, kitalálja h az összes xar az enyém és elkezd mindent hozzám is behordani... ...természetesen mikor én ezeket reflexből kidobnám akkor meg váltig állítja hogy az ővé és h miért akarm őket kidobni.
Na és itt szoktam feltenni a keresztkérdést: "Akkor minek hoztad be ide..??"
Na és most úgy fogok csinálni mint ő: ...nagy hallgatás..

A bejegyzés trackback címe:

https://weinie4.blog.hu/api/trackback/id/tr491988986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.06.19. 17:13:00

off elvileg kb. 1 év múlva elérem a 10 000 fős látogatotságot.. :D on

Gerely · http://www.ikrenyweb.extra.hu/blog 2008.06.19. 19:30:04

Hát jól megszívtad ezt a pakolás dolgot sztem ne is várd el ezek után anyudtól h segítsen mer úgyse fog sztem... Amúgy ami az övé azt hajigáld az ő "felségterületére" tehát ahol tuti zavarni fogja, monnyuk tv elé :D ... Egyébként legjobb a kukázás, én is sokáig őrizgettem minden xart, amihez egy kicsi ki semlék is fűződött de most (december) h elköltöztünk mindent kidobtam mer legalább az motivált ebben h nem akartam felcipelni az emeletre a xarságokat :D

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.06.19. 21:13:36

..az se zavarná ha atv elé dobálnám.. annak ellenére h nő, semi tisztaságkényszere/vágya nincs.

Ikrény · http://ikrenyweb.extra.hu 2008.06.19. 22:56:09

"..az se zavarná ha atv elé dobálnám.. annak ellenére h nő, semi tisztaságkényszere/vágya nincs." Ez nálunk is igaz, habár nem teljes egészében. Anya nem keresi a kifogásokat, de néha úgy széthagy mindent, hogy utána velünk üvöltözik, hogy pakoljunk már el... Természetesen fele cucc az övé, a másik fele meg öcsié, de azt elpakoljuk, mert ő mégiscsak törpe még :D Persze mindig mi vagyunk a csúnya rossz gyerekek, ha az asztalon hagyunk 2 poharat, vagy valami. Az, ha a ruhák az ágyon hevernek, vagy ha a vasalón áll a rengeteg, az őt nem zavarja... Mert ugye a vasalás nem az ő dolga, hanem húgomé...

weinie4 · http://jackieblog.extra.hu 2008.06.20. 21:04:18

..na én ezért vasalok magamra.. :D nem sok ruhám van amit vasalni kell, mert ha jól teregetek(mert ugye magamra mosok..) akkor nem kell vasalni.. szal én ingeimet kivasalom az 2 perc és így ez se az én vállamat nyomja..
süti beállítások módosítása